Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-1-2'ye dönünce kanat bek kullanıyorsun o pozisyonlarda da öncelik vermiyor demek ki hoca. Şu anda öncelik İcardi'nin yarattığı boşluğu doldurma ve stoper. Sol bek için zaten mecbur yerliye bakılıyor. Yav he he desen de gerçek bu. İcardi sakatlanmamış olsaydı yüksek ihtimal Metens yerine ilk 11 oynatabileceği ve yeri geldiğinde de kanat oynayabilecek bir oyuncu alacaktık o zaman Arias'a giderdik yüksek ihtimal.
Son 2-3 mactir 4lu oynuyoruz. Yani hoca ne istedigini bilmiyor demektir bu

1.5 yıllık maliyeti 11.5 desek 9 milyonunu MLS takımı 2.5 milyonunu biz karşılıyoruz gibi bir şey oluyor bir nevi Zaha'nın sözleşmeyi 2.5 milyona fesih etmişiz gibi. Güzel bir maaş yükünden kurtulmuş oluyoruz.

1.5 yıllık maliyeti 11.5 desek 9 milyonunu MLS takımı 2.5 milyonunu biz karşılıyoruz gibi bir şey oluyor bir nevi Zaha'nın sözleşmeyi 2.5 milyona fesih etmişiz gibi. Güzel bir maaş yükünden kurtulmuş oluyoruz.

İkinci yarı Lyon’a vermiş olduğumuz söz 2,5’tu. Onu devam ettirmiş, seneye ise ABD’liler ödemiş oluyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjær olmak üzere. (TRT Spor)

salak bunlar

Ulan devrede kötüyken yabancı hoca getirip sonra salak gibi tazminat ödüyorsunuz.

Ben twitterda falan transfer takip etmiyorum, şimdi eski açık'ı izlerken duydum. Bu Walker işi nedir?

İkinci yarı Lyon’a vermiş olduğumuz söz 2,5’tu. Onu devam ettirmiş, seneye ise ABD’liler ödemiş oluyor
Çok olur bizim için. Darısı Ziyech'e. Bir de yönetim salaklık yapmayıp Muslera ile sözleşme uzatma fantezisine girmezse yavaşça omurgayı da yenileyip gençleştirmemiz lazım. Bizim için işler iyi devam eder ama bize hala iyi bir Sportif Direktör gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt