Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.290
- 7.172
- 2.358
Aslında Zaha’ya it muamelesi yapılacak adam değil ama ne oldu O’na bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal hocam , anlatmaya çalışıyorum bende , bizi bile zor tercih ediyorlar fb kimFenerbahçe korkunç paralar ödemedikçe 5 büyük ligde oynayan, çıkışta olan kalburüstü topçuları ikna edip getiremez buraya, ki getiremiyorlar da zaten. Bu tip bir oyuncunun Türkiye Ligi dışında hedefi olmayan bir takımda ne işi olabilir.
Egosentrizm ve aldığı maaş.Aslında Zaha’ya it muamelesi yapılacak adam değil ama ne oldu O’na bilmiyorum.
Helal hocam , anlatmaya çalışıyorum bende , bizi bile zor tercih ediyorlar fb kim
Tabiki değil Ziyechde öyle, olmadığı zaman minimum zararla kurtulabilmek önemli olanAslında Zaha’ya it muamelesi yapılacak adam değil ama ne oldu O’na bilmiyorum.
Erden Timur iyi kötü ikna edebiliyordu
ya artık kim yapacak!?
Erden Timur çok büyük lütuftu bizim için, tekrardan bir araya geleceğiz orası net ama bu yönetimle asla gelmez maalesef, çok ayıp edildi adamaErden Timur iyi kötü ikna edebiliyordu
ya artık kim yapacak!?
Ailevi problemleri olabilir,yoksa en kötü Lyon’da oynardı.Egosentrizm ve aldığı maaş.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaha ve Ziyech isimlerini bile duymak istemiyorum.Egosentrizm ve aldığı maaş.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erden timur donene kadar forumu birak da herkes gorsun ne kadar buyuk erdenci oldugunu.Erden Timur iyi kötü ikna edebiliyordu
ya artık kim yapacak!?
Erden Timur başarılı bir yöneticiydi ve kendisi istediği aday olduğu ilk seçimde GS başkanlığının 1 numaralı adayıdır benin için. Lakin başarı tek 1 kişi ile gelmez ekip işidir.Halkımız bu oyunları yemez hasanım
gerçekleri oyun varmış gibi lanse edip erden timura oyun oynayanlara bu halk bu taraftar geçit vermez
Erden Timur bu kulube vizyon getirdi
aldıkları ile şampiyonluk yaşattı PR dibine vurduk
tüm bir nesli Galatasaraylı yaptı
ama millet kerameti hep başka yerde aradı ve arıyor
vasatlığa doğru ilerliyoruz ne idüğü belli olmayan topçuları doldurarak
sonra bu vasatlar çoğaldıkca yer işgal edip ne bir maç çevirebiliyor ne güven verebiliyorlar
yazık
Livakovic
Tuta Djiku Pavlovic
Osayi Amrabat Fred Kostic
Talisca Felix
Nesyri
vay babayın
Sami dünyahret biraderimdirSende Sami Karakoclasma goruyorum
Erden Timur başarılı bir yöneticiydi ve kendisi istediği aday olduğu ilk seçimde GS başkanlığının 1 numaralı adayıdır benin için. Lakin başarı tek 1 kişi ile gelmez ekip işidir.
46 lık abi o adam.Ailevi problemleri olabilir,yoksa en kötü Lyon’da oynardı.
baya kötü 11miş bu arada bu yaLivakovic
Tuta Djiku Pavlovic
Osayi Amrabat Fred Kostic
Talisca Felix
Nesyri
vay babayın