Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11 le yedek kulubesi arasında ki kalite farkını ne yapacağız peki?

toplam 13 topçumuz var bizim şuan bilmem farkındamısın bats ve nelsonuda sayarak ki ikiside serbest düşüşde
Tamam iste Gouiri Mikau Wahi tarzi/kalitede 2-3 adam bakacağız belki olursa Skriniar isim olarak yüksek profilde olur.

Yılan gibi maşallah. Ayakları da temiz gibi. İhtiyacımız olan bir oyuncu tipi. Maliyeti uygunsa alınmalı her koşulda. Ben olsam Demirbay'dan çıkar, yerli statüsünde Yusuf'u oynatırım ligde.

Kardeşim bakın bu Sangare iyi herif. 4-5m bonservis 1m maaş bandına bitebilir görüntüde. Bu adamı alırsın yaw

yıldız olunca mücadele etmeyen koşmayan adam olmak zorunda değil. Osimhen, torreira, mertens de yıldız ama tazı gibi koşuyorlar. Böylelerini bulmak önemli işte yani kafa olarak futboldan uzaklaşmamış yıldız topçu.
Bu dediğin isimde oyuncuları rotasyona sokamayiz. 2 tane 11 için yazılıyor mesela, merak ediyorum hangi ikiliyi şuan ki 11'den çıkartıyoruz bu ikili için.

Maksat duyum olsun.

Böyle ilgi gösteriyor, ilgi mektubu gönderildi gibi twitleri görünce aklımda şu canlanıyor.

asdasdasd.jpg

Bu dediğin isimde oyuncuları rotasyona sokamayiz. 2 tane 11 için yazılıyor mesela, merak ediyorum hangi ikiliyi şuan ki 11'den çıkartıyoruz bu ikili için.
Yedek için yıldız tabi ki alamazsın ama ilk 11 için bir hücumcu ve bir savunmacı yıldız oyuncu alınabilir . Savunmaya almasan da anlarım ama hücuma forvet arkası yıldız bir topçu fena olmaz sanki. 3-4-2-1 de mertens ile birlikte de oynar mertens yaşı sebebiyle düşüşe geçerse yerine de oynar

Devre arasında Nelsson ve Bats satışı demek, ben Avrupa'yı önemsemiyorum demektir.

Şunun şurasında 3 tane adam yazabileceğiz zaten. Sallai kenarda bekliyor. Zaten Nelsson ve Bats kaldığı taktirde dahi eksiklerimiz var. Daha fazla eksilmenin ne anlamı var?
Batshuayi satabiliyorken, fırsatın varken elden çıkartacaksın. Yoksa feci elimizde patlar. Yerine BAY da oynayabilir, Mikautadze de oynayabilir yeri geldiğinde.

Tamam iste Gouiri Mikau Wahi tarzi/kalitede 2-3 adam bakacağız belki olursa Skriniar isim olarak yüksek profilde olur.

bunların hiçbiri olmamış topçu ve fiyatları 20 üstü

bu yanlış alper

20 vereceksen olmuş iki topçuya ver iki topçu al

hadi wahi iyi gibi duruyor

şu arap arkadaş 2 yıldır serbest düşüşde istatistiklerine göre

miaukatze milli takım tıpçusu bu adam lyonda bile oynayamıyor

göz göre göre yanlış transferler ki wahiye yeteneği için parantez koyuyorum ama o da kriminal mentali bozuk

ver correaya 10 milyon misler misi hucum topçumuz olur ki gelip hemen herkeslede kaynaşır

Nelsson Ziyech Yusuf Jelert Sallai out, Icardi lisans iptali

Bir sol bek (tercihen ofansif)
Bir sağ bek (ofansif)
Bir sağ bek (defansif)
Bir stoper
Bir orta saha
Bir hücumcu

Bu kadar basit

Avrupa falan demeyin. UEFA'yı zaten Nelsson Ziyech Yusuf Jelert Sallai Icardi ile almıcaz. Gelen 6 adamdan üç tanesini yazıp geçelim. Stoper ile hücumcunun çok iyi olması lazım onları yazarız. Bir de beklerden hangisi iyiyse yahut orta sahayı yazarız bitti gitti

Nelsson Ziyech Yusuf Jelert Sallai out, Icardi lisans iptali

Bir sol bek (tercihen ofansif)
Bir sağ bek (ofansif)
Bir sağ bek (defansif)
Bir stoper
Bir orta saha
Bir hücumcu

Bu kadar basit

Avrupa falan demeyin. UEFA'yı zaten Nelsson Ziyech Yusuf Jelert Sallai Icardi ile almıcaz. Gelen 6 adamdan üç tanesini yazıp geçelim. Stoper ile hücumcunun çok iyi olması lazım onları yazarız. Bir de beklerden hangisi iyiyse yahut orta sahayı yazarız bitti gitti
sergen bu postu okuyorsa mest olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt