Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener kaybını gerçekten transferler üzerinden okumam. Ben 2 günde hayatını adamış gibi oynayan Gendouizi varken diğer tarafta ilk yarı biz niye sahadayız ya diye dolaşıyordu bizim oyuncular.

Bunun sebebi ne? Bu çözülmek zorunda.
Lanet olimpiyat yaramıyor bize korkunç bir atmosferi var bugün şu maçı biraz daha trübünlere yakın basık olmayan zemini biraz dahai iyi sahada oynasak acaba işler farklı olur muydu diye düşünüyorum da olasılık bu da tabi ama bizim transfere ihtiyacımız var nedim hoca düşünülenden fazla hem de.

gundizi iyi bir topçu değil

bu maç Allahın tokadıydı

Allah gayret edeni ödüllendirdi

ilkay sara oynasaysı ortasahada deli dana gibi boş boş koşardı topu göremezdi
Anlatamıyorsun anlatamazsın

Sara iyi oynarken kesilmez.Sara oynamaz ve leminanin kötü haline denk gelirsen antep ortasahasi da cirit atar

Gerekirse torreira sara ilkay yap barışı at forvete

Mertens gittiğinden beri derbilerde patır patır sıçıyoruz o bile yetersiz kalıyordu ama en azından şu mevcut takımdaki 10 numaralara göre taş gibi oynuyordu yerine adam almayanlar utansın.

Gidin Bruno Fernandes'e 40 m euro ödeyip alın bari adam gibi 10 numara olsun.

yauv 10 numara
kanat
solstoper diye yalvardık burada!

bak ortasaha lazım bile değil bunların yanında sarada düzeldi çünki

yine salak salak işlere girip önce ortasahs alacaklar!

ulaaaan sen önce şu 3 mevkiyi doldur

özellikle 10 no ve kanat!

sonra sağbek ortasaha bak!

Anlatamıyorsun anlatamazsın

Sara iyi oynarken kesilmez.Sara oynamaz ve leminanin kötü haline denk gelirsen antep ortasahasi da cirit atar

Gerekirse torreira sara ilkay yap barışı at forvete
okan buruk milli güvenlik sorunudur bu takım için

Herkes baby Lemina derken bin defa bunun bize faydası olmaz bi de boşa bi arayış olur diyordum.

Bugün hası sahada vardı da ne oldu?

Yanlış anlaşılmasın, Lemina çok iyi topçu zaten.

Bizim hücum yeteneği de iyi olan iyi orta saha ve kanat almak zorunda. Zorunda. Zorunda. Zorunda.

Tek çözüm Bruno veya muadili Bruno nun bize attığı goldeki şutu çekecek bir ortasaha lazım top kapsın deli daha gibi koşan ortasaha istemiyorum onu yapan var ama o bölgedeki Yunus bunları karşılamıyor

Fb 11 seviyesi bizim seviyeye yaklaşıyor dedikçe küçümsediniz. Genduzi'yi burada Berkan Kutlu yaptınız. 1 gün önce ülkeye gelen adam bugün maçın kaderini değiştirdi. Daha bavullarını açmamıştır.

Bu sezon hiç bir derbide iyi oynamadığımızı göre göre hep karşıya bakıp berbat oynuyorlar diye görmezden geldiniz.

İşin aslı aynı kafa bizim yönetim ve teknik heyette de var. Fb'nin başında Koç yok artık. Amatör işler yapmıyorlar, sahaya odaklanıyorlar, hocaları da kötü bir hoca değil.

Şimdi ŞL maçları sonrasını bekleyelim. Ne de olsa Genduzi gibi isimden çok daha iyisini 15 milyona alacağız. Gerçi sorun bize bakıldığında transferi de geçmiş, bu sezona dair sezon başından beri hakkeden ve isteyen bir takım görmüyorum sahada.

Hala 6 numara falan yazan görüyorum. Bu takımın net ihtiyacı skorer ofansif orta sahadır. Asensia bizde olda çok fark yaratır

Herkes baby Lemina derken bin defa bunun bize faydası olmaz bi de boşa bi arayış olur diyordum.

Bugün hası sahada vardı da ne oldu?

Yanlış anlaşılmasın, Lemina çok iyi topçu zaten.

Bizim hücum yeteneği de iyi olan iyi orta saha ve kanat almak zorunda. Zorunda. Zorunda. Zorunda.
Lemina defanstta daha iyi gibi artik

Sanchez Abdülkerim ikilisi de vadesini doldurmuş gibi. Bi de şu bek lanetinden kurtulalım yetti artık.

Asensionun kurnaz presini gördünüzmü aynı mertens gibi

asıl olay asensiodaydı

asensio leminanın pas bağlantısını kesti
ismailde yunusun

Transfer mransfer değil bu takıma önce sağlam bir td lazım

Sonrasına sonra bakarız

1000045751.webp

28 ocak - tabii ki, yani, baskanimiz onderliginde cok caba veriliyor yani. Bu zamanalrda tabii ki taraftarimizin butunlesmesini arzuluyoruz.

Asensionun kurnaz presini gördünüzmü aynı mertens gibi

asıl olay asensiodaydı

asensio leminanın pas bağlantısını kesti
ismailde yunusun
Kalite maç kazandırır

Geçen sene Osimhen olmasaydı bizim takımı görecektim 1 adam her şeyi değiştirdi.

Şampiyon olduktan sonra utanması olan adam gibi takviye yapardı.

Kulübenin halini gördükçe utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt