- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Sane ye çok acıdım bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet olimpiyat yaramıyor bize korkunç bir atmosferi var bugün şu maçı biraz daha trübünlere yakın basık olmayan zemini biraz dahai iyi sahada oynasak acaba işler farklı olur muydu diye düşünüyorum da olasılık bu da tabi ama bizim transfere ihtiyacımız var nedim hoca düşünülenden fazla hem de.Fener kaybını gerçekten transferler üzerinden okumam. Ben 2 günde hayatını adamış gibi oynayan Gendouizi varken diğer tarafta ilk yarı biz niye sahadayız ya diye dolaşıyordu bizim oyuncular.
Bunun sebebi ne? Bu çözülmek zorunda.
200 milyon daha harcatıp ligi kazandırsın napalımüstat bunlar 200 milyon tutar![]()
Anlatamıyorsun anlatamazsıngundizi iyi bir topçu değil
bu maç Allahın tokadıydı
Allah gayret edeni ödüllendirdi
ilkay sara oynasaysı ortasahada deli dana gibi boş boş koşardı topu göremezdi
Mertens gittiğinden beri derbilerde patır patır sıçıyoruz o bile yetersiz kalıyordu ama en azından şu mevcut takımdaki 10 numaralara göre taş gibi oynuyordu yerine adam almayanlar utansın.
Gidin Bruno Fernandes'e 40 m euro ödeyip alın bari adam gibi 10 numara olsun.
yaw kocaeliye karşı da adım atamadıkBugün Fener bizi malesef ezdi ama hala hiçbir oyuncularını GS’ye istemem. Lookman’ı bırakmayın fbye.
okan buruk milli güvenlik sorunudur bu takım içinAnlatamıyorsun anlatamazsın
Sara iyi oynarken kesilmez.Sara oynamaz ve leminanin kötü haline denk gelirsen antep ortasahasi da cirit atar
Gerekirse torreira sara ilkay yap barışı at forvete
Lemina defanstta daha iyi gibi artikHerkes baby Lemina derken bin defa bunun bize faydası olmaz bi de boşa bi arayış olur diyordum.
Bugün hası sahada vardı da ne oldu?
Yanlış anlaşılmasın, Lemina çok iyi topçu zaten.
Bizim hücum yeteneği de iyi olan iyi orta saha ve kanat almak zorunda. Zorunda. Zorunda. Zorunda.
Açıkçası ben Dursun ÖZBEK'in seçim kaybettiği günü bekliyorum.28 Ocaki bekliyoruz sihirli gün o gün.
Kalite maç kazandırırAsensionun kurnaz presini gördünüzmü aynı mertens gibi
asıl olay asensiodaydı
asensio leminanın pas bağlantısını kesti
ismailde yunusun