Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.657
- 5.818
- 2.108
Meali doyduk
Bu açıklama mağlubiyetten çok daha tehlikeli. Doğru tanımlama yapmışsın tebrik ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meali doyduk
Gerek yok abi yunus var, barış var, sane var cart var curt var.Yedek icin kimler lazim ona kafa yoralim, Camara mi Maestro mu yoksa Anadolu'dan baska bir cacik herif varsa onu alalim.
Meali doyduk
Maden samsun bile dedinİstatistiklere bakmadım ama muhtemelen Samsunspor bile febe ceza sahasina daha fazla girmiştir bunu neye baglayacagiz peki?
seremoniye çıkmamak ne lan burası köy takımı mı
çıkacaksınız eşşek gibi
galatasarayı başka takımlara benzetmeyin
Seramoniye çıkmamak mı ?
Dalga geçtiğimiz ne varsa başımıza geldi maalesef hakettik bu günleri
Kalite maç kazandırır
Geçen sene Osimhen olmasaydı bizim takımı görecektim 1 adam her şeyi değiştirdi.
Şampiyon olduktan sonra utanması olan adam gibi takviye yapardı.
Kulübenin halini gördükçe utanıyorum.
1 tane çalım atan oyuncumuz var, Sane. Onuda kilitledin mi iş bitti. Yunus falan olmaz orda. Lookman der geçerim aga.10 numara lazım 10. Rakip ceza sahası yayına düşen bütün topları kaybettik.
niye cıkıyoruz?seremoniye çıkmamak ne lan burası köy takımı mı
çıkacaksınız eşşek gibi
Ruzgaraİstatistiklere bakmadım ama muhtemelen Samsunspor bile febe ceza sahasina daha fazla girmiştir bunu neye baglayacagiz peki?
Adamlar ölmüş adamın saygı duruşunu ıslıkladı oğlum kendinize gelin.seremoniye çıkmamak ne lan burası köy takımı mı
çıkacaksınız eşşek gibi
İcardi'nin açıklaması aşırı şey anlatıyor. Takımın genelindeki psikoloji bu maalesef.
Diyorum ya, yine allahın sevdiği kuluyuz uyduruk kupa maçında ve transfer dönemi açıkken yedik bu tokatı.