Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek icin kimler lazim ona kafa yoralim :asd:, Camara mi Maestro mu yoksa Anadolu'dan baska bir cacik herif varsa onu alalim.
Gerek yok abi yunus var, barış var, sane var cart var curt var.
Guardiola; elimde doku var,foden var,marmus var,Bernardo var neyse semenyo'yu da alayım bari gerizekalıyım çünkü

İstatistiklere bakmadım ama muhtemelen Samsunspor bile febe ceza sahasina daha fazla girmiştir bunu neye baglayacagiz peki?
Maden samsun bile dedin

Neden o zaman bütün maçı goundozi hikayesine cevirdi millet abi

Sen maca hazırlandin da mı gondouzi yıldızı olayım dedi

Hazırlansaydin,ayakta duramiyo kimse

İcardi'nin açıklaması aşırı şey anlatıyor. Takımın genelindeki psikoloji bu maalesef.

Diyorum ya, yine allahın sevdiği kuluyuz uyduruk kupa maçında ve transfer dönemi açıkken yedik bu tokatı.

Seramoniye çıkmamak mı ?

Dalga geçtiğimiz ne varsa başımıza geldi maalesef hakettik bu günleri

Kalite maç kazandırır

Geçen sene Osimhen olmasaydı bizim takımı görecektim 1 adam her şeyi değiştirdi.

Şampiyon olduktan sonra utanması olan adam gibi takviye yapardı.

Kulübenin halini gördükçe utanıyorum.

O zaman biz Avrupa'da niye arada bir gidip 3-20 milyon net bütceli takimlara rezil oluyoruz? Bu is tek kalite ile olmuyor sanki.

Topa sahip olma oranı Galatasaray %61 Fenerbahçe : %39
Buna rağmen bizim üretim sıfırken rakip 5 gol atabilirdi. Burada bu zemin ve hava şartlarında rakip oynaması gerektiği gibi oynarken biz her şeyi yanlış yaptık.
Oyuncular kadar hoca da net olarak sorumluluğu üstüne almalı.

İlkay Sane yerine çok üst düzey iki ortasaha, Sanchez yerine çok üst düzey bir stoper, üst düzey sagbek sagbkanat sol kanat ve forvet lazım

Transfer yapan su saatten sonra istifa etsin.Once hoca degistirin aloooo su rezil takıma yenilmeyi kabul edecek kadar genis olmasın yonetim

çıkmasınlar seramoiye o kapelerde çıkmadı buraların tek beyfendisi biz mi olucaz

Yönetimin okana transfer yapmamasını eleştirmem bu arada ben, yerden göğe haklılar bekleyin bakalım 28 ocakı

İcardi'nin açıklaması aşırı şey anlatıyor. Takımın genelindeki psikoloji bu maalesef.

Diyorum ya, yine allahın sevdiği kuluyuz uyduruk kupa maçında ve transfer dönemi açıkken yedik bu tokatı.

bunu öngöremeyen aman futbolcularım üzülmesin diyen bir hoca var

normal

istedikleri zaman oynar istemedikleri zaman oynamazlar

hepsi yerini garanti görüyor gram baskı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt