Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent ve Müldür kanatlarına karşı pozisyona girememek tek başına transfer sorunu değil aynı zamanda hoca sorunu.

Asensio da teknik adam, nasıl oynadı bugün, nasıl mücadele etti, taş gibi.
Sadece hoca sorunu değil fakat barış sane yunus her mac ilk 11 90 dk oynayamaz. 2. sene şampiyonlukta 5 maç ziyech 5 maç zaha 8 maç barış 6 maç yunus iy oynayıp maçları kazandık. Mevcut kadroyla rotasyon yapamıyorsun üstüne habire 10 numara değişiyor.
Sara ile 10 oynamak başka
Yunus ile oynamak başka
İlkay ile oynamak başta oyuncuların oyun ezberi olmuyor

Levent ve Müldür kanatlarına karşı pozisyona girememek tek başına transfer sorunu değil aynı zamanda hoca sorunu.

Asensio da teknik adam, nasıl oynadı bugün, nasıl mücadele etti, taş gibi.
İkisi de harika oynadılar valla

Levent hep iyi zaten bize karşı

sadri Allahını seviyorsan saçmalama ya

davinson hem teknik hem hızlı hem kesici hem golcü bir stoper

bu sene kötü başlaması onu skriniardan daha kötü etmez

ayriyeten şerefsiz hakemler olmasa ne bok olduğu daha belli olur

ha skriniar çok kötü değil ama davinsonla kıyaslayan futbolu gram bilmiyordur

herif tek hamleli herifin teki

gunduziyi futbolcu sanmanız daha komik 😂
yunusun golü iptal olmasa salako editleri yapardınız bugün ki golüde Allahın bize cezası

Pes derim başka da bir şey demem bu mesaja

Sevdiğin topçular söz konusu olunca gözüne perde iniyor icardi içinde böyle dedin sonra sözüme geldin

yav bunlara rağmen valla hala transfer deniyor duvarları yumruklayacağım en sonunda yol yorgunu herif gelip perişan etti bizi.Levent,mert bekte hucumda musaba,kerem,duran oynadı bilerek mi transfer deniyor abi millet fenere mi hizmet etmeye başladı ben anlamadım kendimi kesecem artık
Okan demeye dilleri varamadığı için. Tıpkı Fenerlilerin 7 yıl boyunca Ali demeye dilleri varamadığı gibi.. Ali gidince herşey yavaş yavaş düzeldi onlarda. Önce yenilmediler sonra gelip yendiler bizi.. tüm mesele bu..

Adamların kadrosu geniş bizde yedek yok. Onlarda 2 transfer var bizde yok
Kurtarıcı olarak Kaan Kazımcan ve Kutucu giriyor.

Evet evet müthiş bir kadromuz var çok geniş süper harika, daha zaman var yahu meşhurrr ayın 28 i dimi.

2 senedir 2 süper kupa kaybettik, kadro yetersizliğinden. Kimse kusura bakmasın net söylüyorum istifa sebebidir bu. Ayrıca bjk ve fb ye kaybettik bu 2 kupayı.

Bunlar bu arada gardi ile neden takıştılar herifin varlığı yok ortada en azından çıkıp 1 2 poz veriyordu. Ne sorun olabilir ki var mı infosu olan bir renkdaşımız.

Ft'nin baskanlik isi sıcak gelmiyor bana ya. Çok fevri hoca, sakin kalmayı gerektiren bir pozisyon
en azından şöyle düşün bu hacııosmanoğlu falan racon kesemez Fatih Terime ve o varken hakemler bu kadar art niyetli olamaz.İmparator herkeze hakettiği gibi konuşur adam ali koçu bile osutturdu zamanında ama futbolla Erden Başkan ilgilecek.İmparator takımın güç ve koruma kalkanı olacak

Bu takımın net biçimde kaleci sorunu da var. 30 küsür milyon euro harcanan kaleci rotasyonu Uğurcan-Günay olmamalı. Şu ikili Başakşehir ya da Göztepe'nin kaleci rotasyonundan çok da farklı değil. 5 milyon euroya da aynı verimi alacak kaleci rotasyonu kurabilirdik. Yine 30 küsür milyon euro verilip alınan stoper sağ bekte adelesini parçalamaktan top oynayamıyor. Eleştirince hain ilan ediliyoruz her zaman. Harcanan 100 verim 30-40. Gs hep bu şekilde uzun süredir.

Kurtarıcı olarak Kaan Kazımcan ve Kutucu giriyor.

Evet evet müthiş bir kadromuz var çok geniş süper harika, daha zaman var yahu meşhurrr ayın 28 i dimi.

2 senedir 2 süper kupa kaybettik, kadro yetersizliğinden. Kimse kusura bakmasın net söylüyorum istifa sebebidir bu. Ayrıca bjk ve fb ye kaybettik bu 2 kupayı.
dört ay önce transfer istemeyi neden zikretmiyoruz? En çok onu zikretmeli (anmıyoruz demiyorum yanlış anlaşılır) değil miyiz?
Bize transfer değil, td lazım. Cesur, çalışkan ve işine bakan.. koşamayan (ts kalecisi sakat ayağı ile fark atmıştı ona geçen hafta) icardi yerine Adayı sahaya sürebilecek, gerekirse Gökdeniz’i sürecek hoca lazım. Kaan küsmesin icardi darılmadım Günay posta koymasın diye bunları oynatan değil…

Bu takımın net biçimde kaleci sorunu da var. 30 küsür milyon euro harcanan kaleci rotasyonu Uğurcan-Günay olmamalı. Şu ikili Başakşehir ya da Göztepe'nin kaleci rotasyonundan çok da farklı değil. 5 milyon euroya da aynı verimi alacak kaleci rotasyonu kurabilirdik. Yine 30 küsür milyon euro verilip alınan stoper sağ bekte adelesini parçalamaktan top oynayamıyor. Eleştirince hain ilan ediliyoruz her zaman. Harcanan 100 verim 30-40. Gs hep bu şekilde uzun süredir.

Bana hala ikiside musleranın yedekleri gibi geliyor sanki 3 5 maç sonra dönecekmiş gibi.

Şimdi size olacakları söyleyeyim,

Takım 1 ay ite kaka galibiyet alır. Avrupa da artık bitince ultimate modunu açar, seneyi şampiyon bitiririz.

Mesele ondan sonraki sene?

Bu gece ben kaybetmemize üzülmüyorum abi kaybedicez tabii, her zaman kazanamayız.

Ben bu gece bu takımda o doymuşluğu, o kaybedersek de toparlarız gevşekliğini gördüm.

Gram üzülmedim maçı kaybettiğimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt