Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
şu adam kadar sahiplenen yok takımı
helal lan osi bu adam adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu adam kadar sahiplenen yok takımı
Bana bütçe söyle sana dediğin parada 10 tane 2li orta saha kurgulayayımDaha iyisi 50 60m peki bizim bir orta saha için bu kadar harcayacak durumumuz var mı bence yok
frankfurt maçında da rezildi yunusSane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi
Pes derim başka da bir şey demem bu mesaja
Sevdiğin topçular söz konusu olunca gözüne perde iniyor icardi içinde böyle dedin sonra sözüme geldin
Bütçe yok sıkıntı orda zaten alacağımız orta saha yazılanlara göre kiralık olacak ama sen yinede söyle kim tor daha iyisiBana bütçe söyle sana dediğin parada 10 tane 2li orta saha kurgulayayım
Trabzon maçında son 30 dk rakibi arkadan kovaladıbence torda da yorgunluktan dolayı olabilir sağlam bir düşüş var bu sene
Tedesco, Sane ye net önlem almış. Top ona gelince hem kerem hem levent hem de ismail basıyordu.Sane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi
Tamam maçtan çıkın artık
Hiçbirşey olmaz Aslan düştüğü yerden kalkar , önemli olan sezon sonu ciddi değişimmoralim bozuk
ama geleceğe dair ilk defa umutsuzluğa kapıldım
Oglum ne ağlamasıNe aglak adamlarsiniz lan
Adamlar yendi tamam bitti gitti
kahrolmaya ne faydasi var
Yedekleri kim? Var mı öyle bir topçu takımda, 2 kanat ve 10 numara pozisyonunda toplamda 3 oyuncumuz var.Sane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi