Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pes derim başka da bir şey demem bu mesaja

Sevdiğin topçular söz konusu olunca gözüne perde iniyor icardi içinde böyle dedin sonra sözüme geldin

icardiyi hala seviyorum
hoca olsa ona göre top oynatır ceza sahasına orta yağdırırdı boş boş paslaşmalar yerine

davinson ve torreira yine şampiyon yaparlar sen yine eleştşrirsin

fark yaratan adamlara sallaman komik sadriciğim

senden korkuyorlarsa seni yenince dünya savaşını kazanmış gibi kutluyorlarsa bu davinson torreira osimhen sane gibi demirbaşların sayesinde

Dk 60 gibi fbyi izlerken lan bu takıma 10 dkda 2 tane atarız diyo insan.

cunku bisey yok heriflerde,goundozi diyosun ama ortasahalarini yuruyerek 5 defa gecmissin.cunku fb takim olarak bisey vadetmiyor mucadele harici.

sen hiç hazırlanmadigin gibi maça,sara topu her aldığında baris ve yunus içine etti pozisyon olacakken

Kanat ve 10 numara o yüzden lazım.Baris ve yunus kotu bir Galatasarayi macta taşıyacak adamlar degil

Sane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi
Tedesco, Sane ye net önlem almış. Top ona gelince hem kerem hem levent hem de ismail basıyordu.

Bu arada Yunus sahada hiç yoktu.

Davinsonun durumu ne olacak? Sene sonu için bunu düşünmek lazım.

Barış, Sane, ve Yunus, bunlar koskoca takımın hem 10 numara hemde 2 kanat rotasyonun hepsi. Yedek medek hepsi bu kadar, yok başka. Bu takım şamp ligi, lig ve tr kupası oynuyor.

İşte kadro planlaması budur helal olsun.

Ne aglak adamlarsiniz lan

Adamlar yendi tamam bitti gitti

kahrolmaya ne faydasi var
Oglum ne ağlaması

Durum değerlendirmesi hepsi

Kimse de fbyi yuceltmiyo,aksine yenebilirdin herifleri 2-0 bile olsa

Herkesin bu kadar kötü oldugu bi takimi samsunspor da yenerdi

Sane ve Yunusun bu kadar rezil oynadigi mac hatirlamiyorum..İkisi de muhtemelen bizdeki en kotu 90 dakikalarini oynadi bu aksam.. İcardiyi konusmaya gerek bile yok ..Baska bir sonuc beklenemezdi
Yedekleri kim? Var mı öyle bir topçu takımda, 2 kanat ve 10 numara pozisyonunda toplamda 3 oyuncumuz var.

Acelemiz yok yavvvv gerek yok sakin olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt