Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilk bu kafa değişmeli. Arda da gelse o da değersizleşecek, Son 2-3 ay içinde Dynamo Kyiv'e yenildi, avrupada Legia'ya yenildi, LNZ'ye sahasında 4-1 yenildi. Taraftar da normal değil. Senede her maçı iyi oynayarak kazanan teknik direktör kim var söyleyin de bilelim. (Okan hoca bugün özelinde %100 suçlu)
Devir değişti. Artık hem hayatta hem futbolda çabuk tüketim devri. Belli ki insanlar farklı yüz görmek istiyor daha başarısız olacak olsa bile. Dünyada da var bu eskisi gibi süre vermiyor takımlar. Okan hoca yerinde olsam sezon sonu şampiyon olsam bile bırakır ve Avrupa'ya giderim isteyen takım illa çıkar.

@Nedim Sertel şu an öyle bir duygudurumu içindeyimki komple takımı lağvetmeyi düşünüyorum sen neden bahsediyorsun yauv 😉

Mevcut oyuncu grubundan yedek bile olmayı haketmeyenler var

Mesela kaan ne işe yarar bu arkadaş ismi var cismi yok

Yusuf demir mesela hele ki gönderiyoruz, yani öyle umut ediyoruz

Bunlar aslında yok, var gibi görünüyorlar ama yoğlar.

Güzel konuya parmak attın heis dsadsdsd

Sene sonu zaten bi değişim bizi bekliyor ve bunların yaşanacağı bariz

Bu takıma üst düzey bir çift yönlü orta saha ve kanat-10 no gelsin. Konu kapanır da sadece şimdilik. Sene sonu ben takımdan çoğu oyuncunun ayrılacağını düşünüyorum.

Fener, Lookman ve forvet alırsa favori olurlar.
Inşallah ilk 11 iyi 2 transfer yeter modunda olmayız

Bu başlığın kilitlenmesini ve TD nöbeti başlığının açılmasını öneriyorum.
Sevgili modlar rica ediyorum.
Ayni kadro iskeleti ayni hoca kolay degil ustuste konsantre olabilmek bir doygunluk oluyor..
Pep onceki yil ezip gecerken sans verilmeyen Slota kaptirdi sampiyonlugu.. Sonra Slot acik ara sampiyon oldu ustune 500 milyon harcadi ilk devre yaristan koptu ...
Senin baskanin hocan cogu topcun doygun zaten..Adamlar yeni baskan yeni hoca basariya kopek gibi aclar bu yuzden bu kadar istekliler..
Terim gibi fantezilerinizi bir kenara birakin .. Bir sekilde sene sonuna kadar Okan hoca olacak artik nasil bir motivasyon edinecek oyunculari mental olarak toplayacak kendi problemi...
Ortada kaybedilmis bir final var da dunyanin sonu degil...Bu takim young boysa elenip bjkden 5 yiyip sampiyonluk aldi bunun da ustesinden gelmemiz sart..
Osimhen ve devre arası lemina transferi (hani sezon başı transfer edilsin dendiğimde, Okan efendi 12 kişi ile mi oynayacaz dediği lemina) olmazsa o şampiyonluk da gitmişti.

Mac olimpiyatta ve yağmur var, takımı motive etmeye gerek yok, bahane hazır

Güzel konuya parmak attın heis dsadsdsd

Sene sonu zaten bi değişim bizi bekliyor ve bunların yaşanacağı bariz

Bu takıma üst düzey bir çift yönlü orta saha ve kanat-10 no gelsin. Konu kapanır da sadece şimdilik. Sene sonu ben takımdan çoğu oyuncunun ayrılacağını düşünüyorum.
İşte parmak, taaaaaaaa o kapıdan çıkıp gidebilirler

images-54.webp

Ayın 28’inden sonra Camavinga, Lookman, Pavlovic, Bernardo Silva gelecek. Otelci, simitçi ve badem bıyık her türlü planlamayı yaptılar.

Bu başlığın kilitlenmesini ve TD nöbeti başlığının açılmasını öneriyorum.
Sevgili modlar rica ediyorum.

Osimhen ve devre arası lemina transferi (hani sezon başı transfer edilsin dendiğimde, Okan efendi 12 kişi ile mi oynayacaz dediği lemina) olmazsa o şampiyonluk da gitmişti.
Leminayi yazmana da gerek yok sirf Osimhen olmasa sampiyon olamazdik...Hatta 1 adim ileri gideyim gecen yil İcardi saglam kalsa Osimhen alinmasa yine sampiyon olamazdik ..

Neyse gelelim aci gercege 3 yil ustuste sampiyon olmus adam kendi birakmadigi surece kovulmaz dunyada esi benzeri yok bunun ..O hocayi devre arasi 3 puan ondeyken gondermeye Perez dahil hicbir baskanin gotu yemez..
O yuzden bu fantezileri bir kenara birakin artik sezon sonu sampiyonluga odaklanalim.. Sonra da bolca dua edersiniz Okan hoca kendi biraksin diye ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt