Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.284
- 15.104
- 1.878
Köln öz Cimbomlu Eren Dinkciyi kiralamaya calisyormus. Kanat ve forveti yedekleyebilecek hizli bir bos alan topcusu kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gün geliyor Günay’ı üzmüyor kupa veriyor, gün geliyor Icardi’yi, gün geliyor Kaan’ı üzmüyor maç veriyorNeyse günay üzülmedi sonuçta skeym kupasini yaaaa
Başta adam gibi bir yönetim olsa gönderir de, yönetim yok. Fatih hoca gibi birini gönderdiler…
Ama yönetim yok başta, ne yazık ki…
Şut cekseydin sende atardın abiBana bu aksam en cok koyan kisim heriflerin bir bok oynamadan sadece istekle maci kazanmalari oldu.. Guenduzinin golune kadar pozisyonlari yoktu ligdeki mac gibiydi resmen ..Ne zaman 2-0 oldu hallac pamugu gibi dagildik..
Torreira 1 tane cektiŞut cekseydin sende atardın abi
Deneyen arayan ve isteyen alır her zaman
Özellikle o şutu @Sadri Baykam çok taktir etti uhahadsaTorreira 1 tane cekti
Arda olmaz hocam, çünkü arda taraftarla problemli. Yada taraftar arda ile problemli.. demek istediğim Arda sevilmiyor ve kişiliğinden dolayı önceki yaptıklarından dolayı yada ardaya biçilen kaftandan dolayı Arda hep eleştirilecek. Dünyada da sadece Arda yok td. Ben olsam riera getirirdim. Arda hep eleştirilecek maalesef.. inşallah Avrupa’da ciddi bir başarı sağlar da taraftar ileride ardayı kabullenir.Uzun lafın kısasını konuşalım. Arda geldi ligde 2. oldun sabredebilecekse buyursun gelsin. Onu da değersizleştirme istifa çekilecekse gelecekteki hocamızı da yemeyelim derdindeyim. Gerçekçi olalım biraz. Klopp kaçıncı senesinde şampiyon oldu?
Şimdi lookman diyenler yarın gelse 29 yaşında adama 40m verdik tu kaka puhhh istifa kelle istiyoruz derler.Noldu kaybedince Lookman Diaz vs kıymete mi bindi, dün Diaz istemeyiz Dannis alınsın rotasyona deniliyordu![]()
gideyim özete bakayimTorreira 1 tane cekti
Tanıdığım Dursun koltuk için, okan kavakçu metin falan filan dinlemez, alayını 1 günde siler atar. Söz konusu koltuksa Erden başkanı bile kongodaki hapisten bile çeker çıkartır getirir.olm yönetimi bilmiyor musunuz
sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle
biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar
Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.
Hocam Aysal döneminde. Milli takım vs olayları. Kusura bakma da Okan bu camia için Fatih terimin tırnağı bile değildir. Daha 3 yıl öncesine kadar Okan’a takılan lakabı yazdırmayın bana..Fatih hoca bu sekilde hic gonderilmedi mutlaka bir basarisizlik oldu..Okan daha o duruma dusmedi bir sekilde sampiyonluk geldi..
Tanıdığım Dursun koltuk için, okan kavakçu metin falan filan dinlemez, alayını 1 günde siler atar. Söz konusu koltuksa Erden başkanı bile kongodaki hapisten bile çeker çıkartır getirir.
Güzel kaos baslasin![]()