Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu ne bilmiyorum ama Ugurcan haklı
70 milyon verdiğim 2 adam süper kupa finalinde yok, sakat falan demesinler, yalan. Adamı hazırlayamadılar. İnşallah öyledir diğer seçenek ihanettir. Neymiş efenim Sallaiye ayıp olurmuş, günaya ayıp olurmuş, eeee süper kupa gitti 40 milyon taraftara nolcak,, 70 milyona nolcak.

O parayı harcaması mesele değil, sen sezon sonu girdi çıktı da temizsen problem yok. İstersen 500 harca.
Ama biz o parayi harcamadan önce "31 Mayıs 2025 itibarıyla 12 aylık dönemde 886 milyon TL zarar ettiğini KAP'a" bildirmistik. Yani o kadar zarar yapip üstüne bu kadar parayi harcadik.

Haaaa doğruyaaa fethiye maçı var, Singo ile Uğurcanı oraya sakladı demekki kadro ustası okan hoca.

Hocanin sampiyon olup diger yil sampiyonluga kosarken gonderildigi bir sezon hatirliyor musun ?Dedigin sezon fener nisanda sampiyon olmustu .. Terim degil dunyada herhangi bir teknik direktorun basina gelmemistir bu is ( bir lucescu vardir o da galiba sezona bile baslayamamisti)
Ben kiyaslamiyorum Terimle Okani anlatmak istedigim sey farkli
Doğru, 2012-2013 sezonu biz olduk sanıyordum 2011-2012 sezonu ile karıştırmışım. Yine de Fatih Terimden bahsediyoruz hocam. Okan’ın Galatasaray için yetersiz olduğu ortada ve hemde aynı hataları yapıyor. Yönetim gönderse itiraz edecek camiada üç beş kişi olur. En fanatik fanları bile artık yetersiz olduğunu kabul ediyor.

camiamız kendine gelmiş gibi

1000045883.webp

Ruh halim.

Kafa dagitalim dedigimiz yerde husran...
İran hukumetini zorlanmadan alt edecek amerika heralde, avrupa nato isleri karisiyor..
Ulke ici konular...
Gunes firtinasi oluyor, abuk havalar, dunyanin bir yerinde deprem oluyor volkanlar patliyor..

Truman showda gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt