Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Acelesi yok yahu, Kaanı var hocamızın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acelesi yok yahu, Kaanı var hocamızın.
Mali hesabi düsünen kisiler yazin 130 milyon harcayip maas bütceni primlerle herhalde +90 milyon nete niye cekti?olm yönetimi bilmiyor musunuz
sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle
biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar
Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.
Güzel kaos baslasin![]()
Mali hesabi düsünen kisiler yazin 130 milyon harcayip maas bütceni primlerle herhalde +90 milyon nete niye cekti?
Setenin gtünü yalayan adamdan ne beklersin.Yürü git kolpator herif. Senin herkesten para dilendiğini borc alıp ödemediğini ben açıklayayım mi buradan he sahtekar it.
Yapamaz çünkü bu takımda bitik bir santrafor vardı, 10 numarası yoktu. Ve kalecisi vasattı. Ama genel olarak isteksizdik o doğruEgri oturup dogru konusalim. Bugun cikan ilk 11 febetöyu herturlu yenecek 11 idi
Demekki sorun transfer degil hoca
Ne takimi hazirlayabilmis, ne motive edebilmis
Ozaman bize hoca önerin
okan hocayı napoli'ye gönderelim conte'yi biz alak takasBakin ben okan hoca hakkında hicbisey demiyorum ama terim de gelmemeli
Şampiyonluktan sonra direkt Avrupalı hoca,okan burukta fiorentina vs bi yerden başlasın artık
Güzel kaos baslasin![]()
Acun abisi para verse ben aslında Fenerbahçeyi sempatik buluyordum halamın kızı dedemin comar adında köpeği hep fenerliydi diyebilecek biri bu herif yavSetenin gtünü yalayan adamdan ne beklersin.
Hocam Aysal döneminde. Milli takım vs olayları. Kusura bakma da Okan bu camia için Fatih terimin tırnağı bile değildir. Daha 3 yıl öncesine kadar Okan’a takılan lakabı yazdırmayın bana..
Fal açmış maç izlemektenseokuduklarıma göre sergen maçı izlememiş
Haluk'un en bilindik özelliği kötü günde suyu bulandırmayı vazife edinmesidirHaluk Yürekli yasaklı kaynak olmalı. Hemen ortalığı karıştırma modunu açmış.
Gökhan boşuna sttir çekmedi buna.Acun abisi para verse ben aslında Fenerbahçeyi sempatik buluyordum halamın kızı dedemin comar adında köpeği hep fenerliydi diyebilecek biri bu herif yav
O bile özünü biliyor bjkliyim diyorGökhan boşuna sttir çekmedi buna.