Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm yönetimi bilmiyor musunuz

sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle

biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar

Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.
Mali hesabi düsünen kisiler yazin 130 milyon harcayip maas bütceni primlerle herhalde +90 milyon nete niye cekti?

Bakin ben okan hoca hakkında hicbisey demiyorum ama terim de gelmemeli

Şampiyonluktan sonra direkt Avrupalı hoca,okan burukta fiorentina vs bi yerden başlasın artık

Egri oturup dogru konusalim. Bugun cikan ilk 11 febetöyu herturlu yenecek 11 idi

Demekki sorun transfer degil hoca

Ne takimi hazirlayabilmis, ne motive edebilmis

Ozaman bize hoca önerin
Yapamaz çünkü bu takımda bitik bir santrafor vardı, 10 numarası yoktu. Ve kalecisi vasattı. Ama genel olarak isteksizdik o doğru

Hocam Aysal döneminde. Milli takım vs olayları. Kusura bakma da Okan bu camia için Fatih terimin tırnağı bile değildir. Daha 3 yıl öncesine kadar Okan’a takılan lakabı yazdırmayın bana..

Hocanin sampiyon olup diger yil sampiyonluga kosarken gonderildigi bir sezon hatirliyor musun ?Dedigin sezon fener nisanda sampiyon olmustu .. Terim degil dunyada herhangi bir teknik direktorun basina gelmemistir bu is ( bir lucescu vardir o da galiba sezona bile baslayamamisti)
Ben kiyaslamiyorum Terimle Okani anlatmak istedigim sey farkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt