Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.281
- 14.926
- 2.828
Gidin bu süreçte kitap okuyun film izleyin az kültürlenin salın futbolu sadsdads
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo abisi biraz gazı kıs demiş. 2-3 güne patlatır bi kolpaBu samoş nerde, kuma mı gömdü kafayı, talimat yokmu
Güzel kaos baslasin![]()
70 milyon verdiğim 2 adam süper kupa finalinde yok, sakat falan demesinler, yalan. Adamı hazırlayamadılar. İnşallah öyledir diğer seçenek ihanettir. Neymiş efenim Sallaiye ayıp olurmuş, günaya ayıp olurmuş, eeee süper kupa gitti 40 milyon taraftara nolcak,, 70 milyona nolcak.Mevzu ne bilmiyorum ama Ugurcan haklı
Ama biz o parayi harcamadan önce "31 Mayıs 2025 itibarıyla 12 aylık dönemde 886 milyon TL zarar ettiğini KAP'a" bildirmistik. Yani o kadar zarar yapip üstüne bu kadar parayi harcadik.O parayı harcaması mesele değil, sen sezon sonu girdi çıktı da temizsen problem yok. İstersen 500 harca.
Resmen kavukçu diyorki ben kaleciyi aldım okan hoca oynatmadıHaluk Yürekli yasaklı kaynak olmalı. Hemen ortalığı karıştırma modunu açmış.
Büyük saçmaladı burada hocaUğurcan en kötü anlarda bile takımı skorda tutuyordu. Alanya maçını aldı, Monaco maçında direndi. Sakatlanıp Günay girdi maç gitti! Salı günü Fethiye maçı varken neden Günay oynadı, resmen taraftara saygısızlık.
Doğru, 2012-2013 sezonu biz olduk sanıyordum 2011-2012 sezonu ile karıştırmışım. Yine de Fatih Terimden bahsediyoruz hocam. Okan’ın Galatasaray için yetersiz olduğu ortada ve hemde aynı hataları yapıyor. Yönetim gönderse itiraz edecek camiada üç beş kişi olur. En fanatik fanları bile artık yetersiz olduğunu kabul ediyor.Hocanin sampiyon olup diger yil sampiyonluga kosarken gonderildigi bir sezon hatirliyor musun ?Dedigin sezon fener nisanda sampiyon olmustu .. Terim degil dunyada herhangi bir teknik direktorun basina gelmemistir bu is ( bir lucescu vardir o da galiba sezona bile baslayamamisti)
Ben kiyaslamiyorum Terimle Okani anlatmak istedigim sey farkli
Hedef okan bence, yönetim diyorki aldık adam oynatmıyor. Aslında yönetim bir nevi bu konuda haklıHaluk şimdi de ugurcani mi yemeye calisiyor.
Yerimizi aldık