Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bu aksam en cok koyan kisim heriflerin bir bok oynamadan sadece istekle maci kazanmalari oldu.. Guenduzinin golune kadar pozisyonlari yoktu ligdeki mac gibiydi resmen ..Ne zaman 2-0 oldu hallac pamugu gibi dagildik..
Şut cekseydin sende atardın abi

Deneyen arayan ve isteyen alır her zaman

olm yönetimi bilmiyor musunuz

sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle

biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar

Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.

Uzun lafın kısasını konuşalım. Arda geldi ligde 2. oldun sabredebilecekse buyursun gelsin. Onu da değersizleştirme istifa çekilecekse gelecekteki hocamızı da yemeyelim derdindeyim. Gerçekçi olalım biraz. Klopp kaçıncı senesinde şampiyon oldu?
Arda olmaz hocam, çünkü arda taraftarla problemli. Yada taraftar arda ile problemli.. demek istediğim Arda sevilmiyor ve kişiliğinden dolayı önceki yaptıklarından dolayı yada ardaya biçilen kaftandan dolayı Arda hep eleştirilecek. Dünyada da sadece Arda yok td. Ben olsam riera getirirdim. Arda hep eleştirilecek maalesef.. inşallah Avrupa’da ciddi bir başarı sağlar da taraftar ileride ardayı kabullenir.
Bu arada arda ile bir sorunum yok, gelmesin dememin tek sebebi taraftarın bakışı

#GlasnerCimboma
Büyük ihtimalle sane ve osimhen fmde anca yapılacak istatistikleri yaparlar ligde

olm yönetimi bilmiyor musunuz

sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle

biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar

Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.
Tanıdığım Dursun koltuk için, okan kavakçu metin falan filan dinlemez, alayını 1 günde siler atar. Söz konusu koltuksa Erden başkanı bile kongodaki hapisten bile çeker çıkartır getirir.

Fatih hoca bu sekilde hic gonderilmedi mutlaka bir basarisizlik oldu..Okan daha o duruma dusmedi bir sekilde sampiyonluk geldi..
Hocam Aysal döneminde. Milli takım vs olayları. Kusura bakma da Okan bu camia için Fatih terimin tırnağı bile değildir. Daha 3 yıl öncesine kadar Okan’a takılan lakabı yazdırmayın bana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt