Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara'nin daha iyisi Paqueta, onu da alabilir miyiz muamma.

Bence bize üst düzey 6 numara lazım değil.

6 torreira lemina
8 sara ilkay
10 numara kimse yok.

Bize üst düzey 10 numara lazım. Maestro gayet iyi yedek olur. Biz parayı amine gouriye gömelim
Lemina sakatlanmadan sürekli full performans torreira gibi oynasa dediğin doğru olur. Bize su gibi yıldız 6 numara lazım. Öyle bir transfer gelince zaten lemina hem ortaasahayı hem stoperi kaliteli şekilde yedeklemiş olur. Bu maestro da zamanjnda kayseride abartılan mensah gibi bir topçu, defansif özelliği yok

Eyüp yıldız bile görüyor, bizim futbol ekibi napıyor acaba. Para yok falan diyicem o da değil. Gidip 40m tek oyuncu kovalıyorlar.
Aloooooooo. 4 tane oyuncu alacaksınız

6 numara
10 numara
Stoper
Santrafor

Bunlar şart

Lemina sakatlanmadan sürekli full performans torreira gibi oynasa dediğin doğru olur. Bize su gibi yıldız 6 numara lazım. Öyle bir transfer gelince zaten lemina hem ortaasahayı hem stoperi kaliteli yedeklemiş olur. Bu maestro da zamanjnda kayseride abartılan mensah gibi bir topçu, defansif özelliği yok
Nasıl yok abi burada frede herkes ölüp bitiyor. Fener maçlarında fred ile kafa kafaya oynadı ayakta kaldı maestro gayet idare eder bir profil

Kovacic yarı dönem kiralanabilir aslında süre bulamıyor önünde dünya kupası var öncesi form tutmak ister denenebilir vereceği katkıyı bilirsin en azından

Fenerli yorumculara bakıyorum habire şey diyorlar galatasaraya oyuncu gerek yok. Fenere gelince santrafor lazım 8 lazım 6 lazım kanat lazım. Eee bizim kadro zaten dardı fenere lazım olan bize niye lazım değil

Taraftar niye suskun bu aralar, garip bir hava var normalde twitterin içinden geçerdi bizimkiler. 28 ocak muhabbetini onlarda mı sınır belledi naptılar. Normalde fener uçağı indiği gün bizimkiler çoşardı.

Çok değil 3 ay önce tüm istediğim transferler yapıldı, çok geniş derin bir kadro kurduk, hepsi çok kaliteli kimi oynatacağımı şaşıracağım bundan sonrası bende.. diyen hocaya mantıklı düşününce Cl de ilk 24 hedefini tutturmadan transfer yapmamalarını yadırgamamakta lazım ama işte bilemedim

Nasıl yok abi burada frede herkes ölüp bitiyor. Fener maçlarında fred ile kafa kafaya oynadı ayakta kaldı maestro gayet idare eder bir profil
Maestro'nun savunmasının kötü olduğunu ayrıntılı izleyen herkes söylüyor. Sadece fb ,gs maçlarında biraz izleyip iyi topçu zannediyoruz. Defans dediğin şeyde poziyon bilgisi, kademe bilgisi, kesicilik gibi parametreler de var

Maestro'nun savunmasının kötü olduğunu ayrıntılı izleyen herkes söylüyor. Sadece fb ,gs maçlarında biraz izleyip iyi topçu zannediyoruz. Defans dediğin şeyde poziyon bilgisi, kademe bilgisi, kesicilik gibi parametreler de var
Benim elimde scout ekibi falan yok. Ben bana idareten olan oyuncuyu istiyorum. Bizim yedek kulubesi zaten boştu şimdi berkan da gitti girecek adam da yok.
Senin dediğin oyuncunun olmuş hali 20m bak gueye için 35-40 isteniyor. Anadolu maçlarında yedekten 17 yaşında velet girip puan kaybetmeyelim yeter.

Benim elimde scout ekibi falan yok. Ben bana idareten olan oyuncuyu istiyorum. Bizim yedek kulubesi zaten boştu şimdi berkan da gitti girecek adam da yok.
Senin dediğin oyuncunun olmuş hali 20m bak gueye için 35-40 isteniyor. Anadolu maçlarında yedekten 17 yaşında velet girip puan kaybetmeyelim yeter.
Önce gereken üst seviye oyuncuyu alsınlar sonra scout cart curt transferi yedeğe yaparlar. Scout transferinin doğrusu bence armando güner gibi ucuza geleceğe yatırım şeklinde olmalı. Pahalı scout transferi bize uygun değil

Önce gereken üst seviye oyuncuyu alsınlar sonra scout cart curt transferi yedeğe yaparlar. Scout transferinin doğrusu bence armando güner gibi ucuza geleceğe yatırım şeklinde olmalı. Pahalı scout transferi bize uygun değil
Onu bunu bilmiyorum 4 tane yabancı hakkımız var hepsini kullanmalıyız
10 numara
6 numara
Stoper
Santrafor

Kimi ne zaman kaça aldıkları da umrumda değil artık. Adamlarım 30m verdi düz orta saha aldı

10 numara
6 numara
Stoper
Santrafor

Kimi ne zaman kaça aldıkları da umrumda değil artık. Adamlarım 30m verdi düz orta saha aldı
Amin gouiri
Ugarte veya gueye
Söz de scout ekibi bulsun stoper ve santraforu

10 numara
6 numara
Stoper
Santrafor

6 numaraya üst seviye oyuncu alsınlar da 2 tane u23 scout transferi yapmaları gerekiyor zaten diğer mevkilere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt