- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.063
- 6.838
Sara'nin daha iyisi Paqueta, onu da alabilir miyiz muamma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'nin daha iyisi Paqueta, onu da alabilir miyiz muamma.
Avrupa'dan ciddi talipleri olmazsa belki.Ruben neves gelir mi buraya
Lemina sakatlanmadan sürekli full performans torreira gibi oynasa dediğin doğru olur. Bize su gibi yıldız 6 numara lazım. Öyle bir transfer gelince zaten lemina hem ortaasahayı hem stoperi kaliteli şekilde yedeklemiş olur. Bu maestro da zamanjnda kayseride abartılan mensah gibi bir topçu, defansif özelliği yokBence bize üst düzey 6 numara lazım değil.
6 torreira lemina
8 sara ilkay
10 numara kimse yok.
Bize üst düzey 10 numara lazım. Maestro gayet iyi yedek olur. Biz parayı amine gouriye gömelim
Nasıl yok abi burada frede herkes ölüp bitiyor. Fener maçlarında fred ile kafa kafaya oynadı ayakta kaldı maestro gayet idare eder bir profilLemina sakatlanmadan sürekli full performans torreira gibi oynasa dediğin doğru olur. Bize su gibi yıldız 6 numara lazım. Öyle bir transfer gelince zaten lemina hem ortaasahayı hem stoperi kaliteli yedeklemiş olur. Bu maestro da zamanjnda kayseride abartılan mensah gibi bir topçu, defansif özelliği yok
Taraftar niye suskun bu aralar, garip bir hava var normalde twitterin içinden geçerdi bizimkiler. 28 ocak muhabbetini onlarda mı sınır belledi naptılar. Normalde fener uçağı indiği gün bizimkiler çoşardı.
Maestro'nun savunmasının kötü olduğunu ayrıntılı izleyen herkes söylüyor. Sadece fb ,gs maçlarında biraz izleyip iyi topçu zannediyoruz. Defans dediğin şeyde poziyon bilgisi, kademe bilgisi, kesicilik gibi parametreler de varNasıl yok abi burada frede herkes ölüp bitiyor. Fener maçlarında fred ile kafa kafaya oynadı ayakta kaldı maestro gayet idare eder bir profil
Musapin olayı burenktaş sen neden böylesin paso febe transları paso bir negatiflik
Benim elimde scout ekibi falan yok. Ben bana idareten olan oyuncuyu istiyorum. Bizim yedek kulubesi zaten boştu şimdi berkan da gitti girecek adam da yok.Maestro'nun savunmasının kötü olduğunu ayrıntılı izleyen herkes söylüyor. Sadece fb ,gs maçlarında biraz izleyip iyi topçu zannediyoruz. Defans dediğin şeyde poziyon bilgisi, kademe bilgisi, kesicilik gibi parametreler de var
Seneye bedava mi buİşte topçu budur. Sara 5 senede öyle gol atamaz. Bize böyle yıldız, deve dişi gibi bir ortasaha lazım
Önce gereken üst seviye oyuncuyu alsınlar sonra scout cart curt transferi yedeğe yaparlar. Scout transferinin doğrusu bence armando güner gibi ucuza geleceğe yatırım şeklinde olmalı. Pahalı scout transferi bize uygun değilBenim elimde scout ekibi falan yok. Ben bana idareten olan oyuncuyu istiyorum. Bizim yedek kulubesi zaten boştu şimdi berkan da gitti girecek adam da yok.
Senin dediğin oyuncunun olmuş hali 20m bak gueye için 35-40 isteniyor. Anadolu maçlarında yedekten 17 yaşında velet girip puan kaybetmeyelim yeter.
Onu bunu bilmiyorum 4 tane yabancı hakkımız var hepsini kullanmalıyızÖnce gereken üst seviye oyuncuyu alsınlar sonra scout cart curt transferi yedeğe yaparlar. Scout transferinin doğrusu bence armando güner gibi ucuza geleceğe yatırım şeklinde olmalı. Pahalı scout transferi bize uygun değil
Amin gouiriOnu bunu bilmiyorum 4 tane yabancı hakkımız var hepsini kullanmalıyız
10 numara
6 numara
Stoper
Santrafor
Kimi ne zaman kaça aldıkları da umrumda değil artık. Adamlarım 30m verdi düz orta saha aldı
Bunlar bukadar futbolcuyu nezaman alacakAmin gouiri
Ugarte veya gueye
Söz de scout ekibi bulsun stoper ve santraforu
6 numaraya üst seviye oyuncu alsınlar da 2 tane u23 scout transferi yapmaları gerekiyor zaten diğer mevkilereOnu bunu bilmiyorum 4 tane yabancı hakkımız var hepsini kullanmalıyız
10 numara
6 numara
Stoper
Santrafor
Kimi ne zaman kaça aldıkları da umrumda değil artık. Adamlarım 30m verdi düz orta saha aldı
Bizde 10 yabancı var.6 numaraya üst seviye oyuncu alsınlar da 2 tane u23 scout transferi yapmaları gerekiyor zaten