Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adamlar parayı hep bi şekilde buluyor, yok kontratı o yapsın böyle gösterelim ayağına her yolu ayarlıyor ve senin yönetimin buna bile ses edemiyor

Amma çok bekliyorsunuz bizim yönetimden

Galatasaray camiası üzülerek söylüyorum hiçbir zaman fenerden güçlü olmadı
Zaten mesela para harcamak değil Oulai’yi Bastia’dan 5mye biz neden çekmiyoruz diyoruz mesela çeksek ne olacak bizim hocamız oynatmaz ki, bizde komple sorun var hoca da sorun, bizim hocadan başlayarak yönetim de dahil göndermemiz lazım

Sakin olunuz ve kendinize geliniz. Baskiyi yönetime ve hocaya yöneltiniz, dogru takviye ve hoca zorbalamayla dogru taktikle tekrar sampiyon olmamiz mumkundur

Sezon sonu da doyan herkesle vedalasmamiz lazim. Basta yönetim ve teknik heyetle

Bu boşa harcanan paraları yarın arayacağız.

TLnin döviz karşısında değerli olduğu dönemleri Osimhen dışında çok yanlış geçirdik.
Parayı çünkü bu hocaya harcıyoruz ve harcamaya devam edeceğiz.Yarin yine satmadan alamama durumuna geçip saçma sapan oyuncular almak zorunda kalınca da bu sefer "Okan süperdi yolladınız geri gelsin" olacak

Parayı çünkü bu hocaya harcıyoruz ve harcamaya devam edeceğiz.Yarin yine satmadan alamama durumuna geçip saçma sapan oyuncular almak zorunda kalınca da bu sefer "Okan süperdi yolladınız geri gelsin" olacak

1- Hocaya değil takıma oyuncu alıyorsun
2- Torreira Sanchez Apokerim İcardi vs de Okan hocaya alındı ve en iyi şekilde faydalandık

Problem yüksek bütçelerin Okan hocaya harcanması değil, o bütçeleri harcayan yöneticilerin Hatipoğlu gibi kişiler olması

İsteyen geçmişe doğru gidip tek tek bakabilir aylardır koskoca Galatasaray’ın yedek kulübesi

Batuhan Şen
Arda Ünyay
Gökdeniz Gürpüz
Yusuf Demir
Ege Araç
Cihan Akgün
Ahmed Kutucu
Dağhan Kahraman
Çağrı Balta
Furkan Koçak
Berkan Kutlu

Falan bu isimlerden oluşuyor. Hala kadrom yeterli geyiğini dinliyoruz. Şaka mısınız yahu ?

2 sene önce mertens yerine kerem oynattık yine aynı sorunlar ortaya çıktı. O zaman kanatlarda barış ziyech tete yunus ve yedek mertens vardı. Şimdi takımda kanat yok biz yunusu 10 yapıyoruz

Franculino
Manzambi
Alexandro Ribeiro
Boey
Brahim diaz

Bunları indir bak nasıl değişiyor istek azim bu takıma böyle yapacaksın kimse kendini vazgeöilmez sanmayacak

1- Hocaya değil takıma oyuncu alıyorsun
2- Torreira Sanchez Apokerim İcardi vs de Okan hocaya alındı ve en iyi şekilde faydalandık

Problem yüksek bütçelerin Okan hocaya harcanması değil, o bütçeleri harcayan yöneticilerin Hatipoğlu gibi kişiler olması
Takıma oyuncu alinca başkasının parası mı gidiyor ? 300m para harcayıp transfer delisi gibi her dönem minimum 5-6 oyuncu alınınca 3 sene önce alinanlarin tutması bir şey ifade etmiyor.Yazdiklarini bile ucuza aldık zaten.Para harcamanın artmasıyla beraber avrupa rezillikleri de doğru orantıda artmış oldu , keza yine para harcamanin artmasıyla beraber tek iyi yön olan derbiler de boka sardı.Oyuncuyu takıma almıyorsun, aldığın oyuncuyla takımı batiriyorsun para eksiliyor

Transferi umursamıyorum. Tek beklentim yönetimin ve hocanın gitmesi.

Bildiriden sonra abdullah kavukcu adamlarına isim sıkın demeye cesaret edemiyor sanırım.hala

Takıma oyuncu alinca başkasının parası mı gidiyor ? 300m para harcayıp transfer delisi gibi her dönem minimum 5-6 oyuncu alınınca 3 sene önce alinanlarin tutması bir şey ifade etmiyor.Yazdiklarini bile ucuza aldık zaten.Para harcamanın artmasıyla beraber avrupa rezillikleri de doğru orantıda artmış oldu , keza yine para harcamanin artmasıyla beraber tek iyi yön olan derbiler de boka sardı.Oyuncuyu takıma almıyorsun, aldığın oyuncuyla takımı batiriyorsun para eksiliyor

Parayı harcayan yöneticidir esas mesele.

Erden Timur örneğin Singo’yu belki de 20 milyon bonservis 3 maaşla çözüp getirecekti yaz başında.

Veya Osimhen’i belki 10 milyon daha ucuza alacaktık.

Yine Uğurcan alacaktık ama belki 27’ye değil yaz ortası 18’e çözecektik

İlkay belki yaz sonu değil yaz başı gelecekti vs

Sakin olunuz ve kendinize geliniz. Baskiyi yönetime ve hocaya yöneltiniz, dogru takviye ve hoca zorbalamayla dogru taktikle tekrar sampiyon olmamiz mumkundur

Sezon sonu da doyan herkesle vedalasmamiz lazim. Basta yönetim ve teknik heyetle
Geçen sene nasıl lemina zorla alındı şimdi 10 numara aldırmak gerekiyor

Parayı harcayan yöneticidir esas mesele.

Erden Timur örneğin Singo’yu belki de 20 milyon bonservis 3 maaşla çözüp getirecekti yaz başında.

Veya Osimhen’i belki 10 daha ucuza alacaktık.

İlkay belki yaz sonu değil yaz başı gelecekti vs
Tamam hoca istemediği sürece hiçbiri de alınmaz.Hadi listeden istediği bir tek doueyi beceremediler de jelerte ok vermeyebilirdi , cuestaya ok vermeyebilirdi.Gecen dönem de üçlü oynayacağım diye franky,morata falan getirdi mesela sonra 4luye devam beğenmedim gönderin dedi.Mesela bak fb veerman bitirmişken tedesco istemiyorum dedi almadılar bizde olsa ona da ok derdi mesela

Tamam hoca istemediği sürece hiçbiri de alınmaz.Hadi listeden istediği bir tek doueyi beceremediler de jelerte ok vermeyebilirdi , cuestaya ok vermeyebilirdi.Gecen dönem de üçlü oynayacağım diye franky,morata falan getirdi mesela sonra 4luye devam beğenmedim gönderin dedi.Mesela bak fb veerman bitirmişken tedesco istemiyorum dedi almadılar bizde olsa ona da ok derdi mesela

Jelert veya Cuesta’yı almak bi hata ve bu hatayı Erden Timur da yapabilirdi ama tekrar söylüyorum mesele harcadığın para. Erden Timur belki de Jelert’i 5’e alacaktı. 5 nerede 11 milyon nerede. Cuesta takozuna 8 verildi 8.

Tedesco istemediğinden değil oyuncu vazgeçti bu arada

Eleştirilerimizin ne kadar işe yaramadığını fethiyespor maçında göreceksiniz Max arda ünyay oynar genç oyuncu olarak veteran canı ciğerlerini oynatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt