- 6 Eylül 2014
- 94.181
- 64.971
- 4.608
Hullcity çıkarsa acur okani basina geçirir belkiBirde Okan’ı sezon sonu premier lige kaptıracağız diye üzülenler vardı sosyal medyanın liseli ergenleri![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hullcity çıkarsa acur okani basina geçirir belkiBirde Okan’ı sezon sonu premier lige kaptıracağız diye üzülenler vardı sosyal medyanın liseli ergenleri![]()
Fabian ruiz özel oyuncu olduğu için ihtiyacını vermese bile fazlasını verir her zaman.Dun mesela hocayı falan geç kesici adam deniyor da hakan-ruiz çıksan guendouzi-ismail ikili mücadeleye bile giremezdi topun peşinde koşmaktanFabian Ruiz ihtiyacimiz olan orta saha tipi oyuncu degil desem linclenirmiyim acaba
İlk taşı ben atarımFabian Ruiz ihtiyacimiz olan orta saha tipi oyuncu degil desem linclenirmiyim acaba
Ay ne çok şey bilir oRuiz yatmış via çağo
Sabah oldu kalksın artikRuiz yatmış via çağo
28 ocakta herkes bize gelmek için birbirini ezecek goreceksin. Çok kritik 28 ocakŞöyle bir 100 milyon avro daha harcat Okan, lig gidecek yoksa.
Bek alın abime oradan. Sever beke para çarçur etmeyi.
bakalımAy ne çok şey bilir o
Onu da motz taşıdı durdu.bi bok bildiğini gormedik
Alırız diye düşünüyorum ruizi.ve ciddiyimbakalım
Ruiz kalitesinde topçular ihtiyaçtır Cimbom için
sahaya atıp hadi oğlum takılın diyoz topçulara
bize Ruiz gibi adamlar lazım bu sebeplen
Ben Badou Ndiaye , Gedson Fernandes , Guendouzi, Melo tarzi full pres yapip topu kaptiginda dikine gidecek oyuncular seviyorum ya birazda hircin olacak.Fabian ruiz özel oyuncu olduğu için ihtiyacını vermese bile fazlasını verir her zaman.Dun mesela hocayı falan geç kesici adam deniyor da hakan-ruiz çıksan guendouzi-ismail ikili mücadeleye bile giremezdi topun peşinde koşmaktan
O dediğini sara ve ilkay da yapabilirdibakalım
Ruiz kalitesinde topçular ihtiyaçtır Cimbom için
sahaya atıp hadi oğlum takılın diyoz topçulara
bize Ruiz gibi adamlar lazım bu sebeplen
Ben Badou Ndiaye , Gedson Fernandes , Guendouzi, Melo tarzi full pres yapip topu kaptiginda dikine gidecek oyuncular seviyorum ya birazda hircin olacak.