Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık yaşına göre mi bonservis vermeye başladık.

Abi Ruiz bize ne katacak anlatsanıza misal.
Kendisini beğeniyorum bu arada yalan yok istiyorum da şu takıma şu dakika ne katacak anlatsınlar bilelim.
Bzim ihtiyacımız olan 30 milyonluk 30 yaşına gelmiş adam mı?
Ne değişti abi bir anda minimum teklif 27 milyon euro oldu takımda altında oyuncu gelmiyor.
Fifa mı oynuyoruz dayıcım 11 tane 30 milyonluk herif alalım yedek kulübesini s. et gitsin bu mu kafa.
Daha geçen sene city'de oynamış İlkay ne oldu anlatsınlar bilelim o mevzuyu d.
30 yaşında adama 30m verilirse SOYGUN VAR diye bağırırım

bizim haftasonunu zehir eden birileri şimdi devre arası hangi beki 20 milyona aldırsam diye düşünüyor mu acaba

Ek olarak sanchez kötü durumda.
İcardi bitik durumda
Kanatlarda eksiğiz
Ve neden en iyi kalecimiz bazı maçlarda kesiliyor

30 yaşında adama 30m verilirse SOYGUN VAR diye bağırırım
Bağırsak da yine alacaklar :asd:
Bunların nasıl bir kafası var anlamıyorum.
30 milyona adam gibi 2 taneçevik herif alında 4 adam alınmış gibi hisettirecek. Biz gideceğiz Ruiz alınacak sonra amele gibi koşturacağız sakatlanacak 1 ay olmayacak hop mal gibi 30 milyonu da vermiş olacağız.

Ruiz taş gibi topçu kaliteli en önemlisi zeki 30 da veririm 35 de ki sonra ama febenin orta sahasında şu var bu var diye ağlamayayım

Bir sürü veri var 10 numara ihtiyacına dair

30 milyona Fabian Ruiz'i veriyorlarsa ve kendisi de geliyorsa dakika beklemeye gerek yok. Fabian Ruiz müthiş bir oyuncu. Adam Paris'in, İspanya'nın oyuncusu boru değil. İşin maddi kısmına gelecek olursak, Arabistan sonrası dünya futbol piyasası değişti. 33 yaşındaki Xhaka Sunderland'e 20 milyon euroya gitti. O yüzden 30 milyon Fabian için uygun bir bedel. Fabian Ruiz'in şu an dünyada forma bulamayacağı çok az takım vardır.

Boyle transfer stratejisi olmaz . Uygun ve kaliteli adam bulunca zaten aglamayız
KALiteli adama iyi para verilir kalite artsın istiyorsan ruizide sarıda lokmanıda alacaksın.Ben taraftarım maliyet kısmı benim işim değil.Ben sahada kaliteli ve güçlü bir takım istiyorum

KALiteli adama iyi para verilir kalite artsın istiyorsan ruizide sarıda lokmanıda alacaksın.Ben taraftarım maliyet kısmı benim işim değil.Ben sahada kaliteli ve güçlü bir takım istiyorum
Uygun alinan oyuncular kalitesiz olmuyor 30 değilken aldiginda bence.

Sara ve ilkaydan çıkabiliyorsak çıkmamız lazım, 20 milyon falan hikayede sara için belki 15 veren olur direkt satarım

Uğurcanı 20 civarı postalayıp, sikko'yu da zarar etmeden itelersek bir nevi bu seneyi kurtarırız da son 2 senede her sene boş yere giren 50şer milyon euro net zarar ile sıfırdan anadolu kulübü kurup 2 seneye ş.ligine giderdi. Büyük mallık.
Uurcan’a kim 20 verecek yav

Singo’dan da zarar kesin gibi o maaşla

Mevcut ideal 11imiz söyle

Ugurcan
Singo sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Yunus Ilkay Baris
Osimhen

Sadece basip kosmakla olmuyor.

11 oyuncusunu Ruiz gibi adami kiralamak istemek nedir la komedi fıkrasi falan mi bu ahshshssh :asd:

Ruize bayılıyorum ve hemen formasını alırım ama korkum adam sistem oyuncusu.
Bizden Osimhen ve Torreirayı çıkarınca sistem mistem kalmıyor ortada.
Bir şey yapmamız gerektigi aşikar ama medyanın arabasına binmeyin arkadaşlar.
Herifler 15 yıldan beri durmadan eziliyor. Şimdi 15 yıl bitti fb yüzyılı başladı havaları estirmeye çalışılıyor.
O iş o kadar kolay ve çabuk olmaz. Daha dün kendi stadyumlarında hakem sayesinde elimizden zor kurtuldular.
Bende felaket şekilde üzgünüm ama sinir bozmamak lazım. Sene sonu şampiyon olacaksak bu uydurma kupayı bir yerlerine soksunlar.
Bizim yerimizde bunlar olsaydı şimdi medya bu kupanın meşru olup olmadığını konuşuyordu.

Forvet gerekiyor diğer oyuncuların performansı da düşüyor ağabeyimiz oynayınca

Toreira lemina
Sane sara baris
Osimhen

Silas andersen isak vural
Sallai ilkay yunus ahmet kutucu
August priske mheukva

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt