Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burasi gs 35 olmayan oyuncuyu almayiz onerenle dalga geçeriz
millet seninle genç önerdiğin için dalga geçmiyor. papağan gibi tekrarlayıp sadece sen istiyormuşsun gibi davrandığın için dalga geçiyor. Adın gibi eminim forumun büyük çoğunluğu potansiyel genç topçu istiyordur.

Rezil adamlar daha transfer nasıl yapılır onu bile bilmiyorlar. Sözleşmeli adamı kulübünden habersiz nasıl getiriyorsun ülkeye

açıklamanın devamında oyuncudan bir cacık olmazdı zaten demiş. yani boşa giden bir transfer daha yusuf demir v2 hayırlı olsun

millet seninle genç önerdiğin için dalga geçmiyor. papağan gibi tekrarlayıp sadece sen istiyormuşsun gibi davrandığın için dalga geçiyor. Adın gibi eminim forumun büyük çoğunluğu potansiyel genç topçu istiyordur.
Yok hocam bu futbolda degil sadece bir cok konuda boyle zaten. Ama buradaki başlıkta baktığınızda tanimiyor o halde bu kim lan gülme işareti vb

Saneyi de kasim ayında hepiniz gönderiyordunuz

Dışarıdan bol bol okuduk.Allah için futbol alimisiniz

Osimhen ve sane hiç bir oyun planı olmamasına rağmen döktürüyor.başka hocanin elinde olsa her maç kolaylasirdi

Griezman ı alabilme kabiliyetleri olsa 10 numara onu isteyeceğim mertens gibi 2 sene falan iyi gotürür bu sane , osimhen gibi yıldızların gemiyi yürüttüğü yerde.

Yok hocam bu futbolda degil sadece bir cok konuda boyle zaten. Ama buradaki başlıkta baktığınızda tanimiyor o halde bu kim lan gülme işareti vb
Eleştirilerini buradaki gariban taraftarlar yerine kendisini al hilal tdsi sanan hocana yönelttiğinde ciddiye alinirsin

Ya bende mi bir salaklık var anlamıyorum.
Topu ceza sahası çevresine her türlü getiriyoruz ama Osimhen hariç ileride üreten kimse yok.
Dün Osimhenle bence yenerdik. Bize ofansif anlamda skorer oyuncular lazım. Sara beni deli etti dün. Allah kitap kuran aşkına bir şut at ya 16 metredende kaleye ulaşırsın herhalde. Başıma Temu Mancitysi kesildiler. Topu kale çizgisinden içeri itecekler illa.
İcardi maalesef maç çözme anlamında bitmiştir. Önde olduğun maçlarda alırsın son 15-20 dakika atar bir tane o kadar. Olmuyor ve toparlanamıyor işte. En sevmediğim oyuncu tipi Ahmet Kutucu dün daha uygun olurdu başlamak için.

madem ugartenin kiralık gelme durumu var o meşhur 40 milyonla lookman alsınlar

ugarte, lookman, ozan kabak, u23 10 numara

Yav her şeyi transferle mi çözücez bi de bu var

Hayvan gibi para harcandı bu sene

Dünyada bazı TD'ler var ki Osimhen'e verilecek 100 milyon euro ile ben takıma Osi yerine şu 4 oyuncuyu istiyorum da diyebilirdi

Demek o ki Osimhen'e 75 verdik diye o 75'i yok sayamayız, maaşıyla falan durum ortada, üstüne Singo Sane vs vs

Bu takım oyun anlayışıyla, bi varyasyonla da çözebilmeli derdini tasasını

10 tane oyuncu al gönder sıkıldım ben bu gönder gelsinlerden

Takımın maaşı mı ödenmedi, primler mi yatmadı acaba bu arada

Yav her şeyi transferle mi çözücez bi de bu var

Hayvan gibi para harcandı bu sene

Dünyada bazı TD'ler var ki Osimhen'e verilecek 100 milyon euro ile ben takıma Osi yerine şu 4 oyuncuyu istiyorum da diyebilirdi

Demek o ki Osimhen'e 75 verdik diye o 75'i yok sayamayız, maaşıyla falan durum ortada, üstüne Singo Sane vs vs

Bu takım oyun anlayışıyla, bi varyasyonla da çözebilmeli derdini tasasını

10 tane oyuncu al gönder sıkıldım ben bu gönder gelsinlerden
Böyle bir dünya yok. Tabiki transferle çözeceksin man city niye transferle çözüyor? O zaman toplayalım sokaktan 10 kişi oynasınlar taktikle.

Gideceksin
çok iyi skorer 10 numara alacaksın
Çok İyi stoper alacaksın
Çok iyi 6 numara alacaksın
Çok iyi kanat alacaksın

Tüm sorunların çözülecek, çözülmüyorsa o zaman hocayı konuşacaksın

Ne desek boş.Gonderin oglum.Gonderin,yerine alırsınız bi gedson.Onun da ayağı Allah için çok iyidir.Bjkliler çok övuyordu sizden iyi olmasin(!) Çok hayrandılar ah,5 metreye top atamiyo diye övuyolardi
1000058995.webp
1000058994.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt