Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin bir kere santrafor yok osimhen harici
Atletico'yu bilmem ama Ctiy maçında epey bir rezalet çıkacak ve en önemlisi bunu göremeyen bir Teknik ekip ve yönetici güruhu ile çalışıyoruz.Atelticao ve city'den şöyle evire çevire bir dayak yemek lazım! Belki transfer yaparlar afam akıllı
Senin açın yanlış işte. Nasıl gerek yoktu adamların yedekten talisca girdi sende kimse girmedi. Medya özellikle sözde gs medyası ve vole tayfa gs trasfer gerek yok diye işledi siz. Aynı anda fener ilk gün 3 transfer yaptı şimdi onları övüyorlar
Ee gönder adam sahada yürüyor ben napayım hala sözleşme yapıcaz diyorlar. Yine kaan ayhan aynı şekilde10 m euro maaş veriyorken santraforun yok diyemezsin o zaman göndereceksin.
Ruiz tamam, daha iyisi icin bekletiliyor.Kolpiyen haberin Ruiz transferi ne alemde
İnandımRuiz tamam, daha iyisi icin bekletiliyor.
Usg maçında monaco maçında fener maçında Bjk maçında yenmek için kadro gerekiyordu. Hiçbirini yenemedin hatta bazılarında ezildin. Hiçbiri yenemiyorsan bir durup düşünmen gerekiyor ne eksik diyeDün Fener'i yenmek için takıma transfer gerekiyor diyorsan bir şey diyemem senin görüşün. Dün tamamen fail bir maçtı.
Ruiz tamam, daha iyisi icin bekletiliyor.
En büyük eksik hoca bak Fener'de şu anda Hoca var. Bizim başımızda antrenör var hoca yok.Usg maçında monaco maçında fener maçında Bjk maçında yenmek için kadro gerekiyordu. Hiçbirini yenemedin hatta bazılarında ezildin. Hiçbiri yenemiyorsan bir durup düşünmen gerekiyor ne eksik diye
ValverdeRuiz tamam, daha iyisi icin bekletiliyor.
Asıl sorun bunların çoğunu alternatif gören aman üzülmesinler modunda olan bir teknik direktörümüz var. Daha kötüsü oyuncuların ayağına bakan taktiksiz antrenmansız bir takımız. Bu şekilde çekirge 3 defa sıçradı ligde. Bu işin sonu iyi olmaz yönetim kendi de gider bu hocayı dinlerse.Benim anlamadığım şey şu
Nelson cuesta jelert frankowski zaniolo berkan daha niceleri ihtiyaç var diye alıyorsun sonra kötü diyip gönderiyorsun yerine oyuncu olmuyor gönderme o zaman abi
Kaan Ayhan kabul edilebilir, 1 m euro maaş alıyor 3 mevkide gerekirse koyarsın, rotasyon parçası olabilir.Ee gönder adam sahada yürüyor ben napayım hala sözleşme yapıcaz diyorlar. Yine kaan ayhan aynı şekilde
Cuesta olmadı taraftar da benimsemedi . Frankovski 4lunun adamı değil kanat da denemedi fırsat çıktı gitti. Berkanin gönderilmesi net hata ama kendi istemiş. Nelson son dönem toksiklesti sistemi de bozuyordu. Tek Zaniolo var kalabilirdi ama o da gitmek istedi.Benim anlamadığım şey şu
Nelson cuesta jelert frankowski zaniolo berkan daha niceleri ihtiyaç var diye alıyorsun sonra kötü diyip gönderiyorsun yerine oyuncu olmuyor gönderme o zaman abi
Düne kadar kimse bunları söylemiyordu