Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maca göre takviye yapilacaksa ozaman sane ve yunus yerine de adam lazim

Yani tek maclik performansa göre transfer planlamasi olmamali

Orta saha ve hucum hattinda eksigimiz var bu kesin

Atelticao ve city'den şöyle evire çevire bir dayak yemek lazım! Belki transfer yaparlar afam akıllı
Atletico'yu bilmem ama Ctiy maçında epey bir rezalet çıkacak ve en önemlisi bunu göremeyen bir Teknik ekip ve yönetici güruhu ile çalışıyoruz.

Senin açın yanlış işte. Nasıl gerek yoktu adamların yedekten talisca girdi sende kimse girmedi. Medya özellikle sözde gs medyası ve vole tayfa gs trasfer gerek yok diye işledi siz. Aynı anda fener ilk gün 3 transfer yaptı şimdi onları övüyorlar

Dün Fener'i yenmek için takıma transfer gerekiyor diyorsan bir şey diyemem senin görüşün. Dün tamamen fail bir maçtı.

Dün Fener'i yenmek için takıma transfer gerekiyor diyorsan bir şey diyemem senin görüşün. Dün tamamen fail bir maçtı.
Usg maçında monaco maçında fener maçında Bjk maçında yenmek için kadro gerekiyordu. Hiçbirini yenemedin hatta bazılarında ezildin. Hiçbiri yenemiyorsan bir durup düşünmen gerekiyor ne eksik diye

Usg maçında monaco maçında fener maçında Bjk maçında yenmek için kadro gerekiyordu. Hiçbirini yenemedin hatta bazılarında ezildin. Hiçbiri yenemiyorsan bir durup düşünmen gerekiyor ne eksik diye
En büyük eksik hoca bak Fener'de şu anda Hoca var. Bizim başımızda antrenör var hoca yok.

Yedek kanat çok net lazım takıma , Osimhen yoksa eğer yedek forvet de lazım ,benim için İcardi yok hükmünde. Anadolu maçlarında Osimhen yorulduğu da 5/10 dakika oynayabilir . Bunun dışında as takıma bir orta saha lazım ama bu orta saha hocanın ne oynatmaya çalışacağı fikrine göre değişir. Torerira 8 olacaksa net bir 6 (ama düz değil özellikli) lazım. Toreira 6 ise tempolu full paket 8 lazım. Yunus ve İlkay 10 no kotarabilirse sorun yok yapamiyorlarsa 10 da lazım.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım şey şu
Nelson cuesta jelert frankowski zaniolo berkan daha niceleri ihtiyaç var diye alıyorsun sonra kötü diyip gönderiyorsun yerine oyuncu olmuyor gönderme o zaman abi

Transferinde hoca ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. Şuan yönetimde ses yok çünkü hocayı satmıyolar. Okan gittikten sonra veto ettiği isimleri görünce herkes sövecek burda bence. Yönetimi savunmuyorum hatta cok pasifler ama bu dediğim şeyde yüksek ihtimal yaşandı. İlkay Yunus Sara üçünü toplasan bir 10 no yada Mertens etmiyo. Düşünün bunu bir tek biz mi görüyoruz. Leminayı bile veto eden hocaya rağmen taraftar baskısı yüzünden transfer ettik. Ki etmesek geçen sene şampiyon olamazdık. Halen forma dağıtımı nasıl olacak bilmiyo bu. Dün mesela Günayla çıkma kararını veren. Devrede Sachezi çıkarıp Yunusla devam eden orta sahayı boşaltan hocanın transferde ağzına bakıyoruz biraz. Kim ne derse desin fenerde kötüydü biz yanlış çıktık maça yanlış oynadık. Kaleci hatası gol yedik. Hiçbir oyuncu sahada ne yapacağını bilmiyodu. Bizim bu Okandan kurtulmamız lazım. Suanda göndermeyecekler belli bari adam gibi transfer yapında oynatmak zorunda kalsın. Gelen oyuncular bişeyler yapıp şampiyon yapsın. Ben diyim Okana bırakırsak şampiyonluk gider

Benim anlamadığım şey şu
Nelson cuesta jelert frankowski zaniolo berkan daha niceleri ihtiyaç var diye alıyorsun sonra kötü diyip gönderiyorsun yerine oyuncu olmuyor gönderme o zaman abi
Asıl sorun bunların çoğunu alternatif gören aman üzülmesinler modunda olan bir teknik direktörümüz var. Daha kötüsü oyuncuların ayağına bakan taktiksiz antrenmansız bir takımız. Bu şekilde çekirge 3 defa sıçradı ligde. Bu işin sonu iyi olmaz yönetim kendi de gider bu hocayı dinlerse.

Ee gönder adam sahada yürüyor ben napayım hala sözleşme yapıcaz diyorlar. Yine kaan ayhan aynı şekilde
Kaan Ayhan kabul edilebilir, 1 m euro maaş alıyor 3 mevkide gerekirse koyarsın, rotasyon parçası olabilir.

Yedekte 10 m euro verdiğin adam varken başka santrafor alamazsın.

İcardi bundan sonra hiçbir maçta ilk 11 oynamamalı gerekiyorsa barış santrafor oynasın icardi oynamasın

Benim anlamadığım şey şu
Cuesta olmadı taraftar da benimsemedi . Frankovski 4lunun adamı değil kanat da denemedi fırsat çıktı gitti. Berkanin gönderilmesi net hata ama kendi istemiş. Nelson son dönem toksiklesti sistemi de bozuyordu. Tek Zaniolo var kalabilirdi ama o da gitmek istedi.

Benim anlamadığım olay fenerde bjk de veya başka takımlarda adamlar yedek kalmayı sorun etmiyorken neden bizde yedek kalmak bu kadar zor geliyor oyunculara ...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt