Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde kulüben kötü bile olsa saha içinde düzen değiştirirsin bir şekilde reaksiyon verirsin. Hocaların görevi budur. Bizimki çomağı değişikliklerle bir sokuyor. İhtimal varsa bile gidiyo. Orta saha nedir bilmiyo adam. Maçlarda orta sahayı boşaltan teknik direktör oraya transferde istemez. Adam bilse zaten verdiğimiz bir sürü maçta orta sahayı boşaltarak fark yememize rezil olmamıza sebep olmazdı. Galatasaray da transfer hocaya bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olmalı

Bizim muhabir bozuntuları yavaş yavaş kafalarını deliklerinden çıkarmaya başlamış.

geçen sezon da devre arası ve hemen sonrası, özellikle AZ maçları sonrası çalkantılıydı

o zaman müsterih olun ligin en iyi savunmacısı orta sahası ve hücumcusu hepsi bizde, topçularımız gerekeni yapar demiştik

bu sefer öyle değil. ligin en iyi orta sahası bizimki değil. yine de kanatlarda, beklerde, santrforda daha üstünüz net şekilde

savunmada da denk sayılırız ama bir adım öndeyiz. bakalım her alanda aşırı üstün olmayınca OB patlayacak mı. inş öyle olmaz

Son dk çizgiden iyi ortalayan da oydu.ama nene bile kademeye girdi iste.Adamlar çok istedi ve aldı maçı
Dillendirmedim ama hislerim kötüydü maç adına belliydi böyle olacağı biz çok şımardık oyuncu grubu olarak dünkü basın toplantısında belliydi icardi ve Okan hoca çok lakatitti adamların yüzü gülmedi

Transferinde hoca ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. Şuan yönetimde ses yok çünkü hocayı satmıyolar. Okan gittikten sonra veto ettiği isimleri görünce herkes sövecek burda bence. Yönetimi savunmuyorum hatta cok pasifler ama bu dediğim şeyde yüksek ihtimal yaşandı. İlkay Yunus Sara üçünü toplasan bir 10 no yada Mertens etmiyo. Düşünün bunu bir tek biz mi görüyoruz. Leminayı bile veto eden hocaya rağmen taraftar baskısı yüzünden transfer ettik. Ki etmesek geçen sene şampiyon olamazdık. Halen forma dağıtımı nasıl olacak bilmiyo bu. Dün mesela Günayla çıkma kararını veren. Devrede Sachezi çıkarıp Yunusla devam eden orta sahayı boşaltan hocanın transferde ağzına bakıyoruz biraz. Kim ne derse desin fenerde kötüydü biz yanlış çıktık maça yanlış oynadık. Kaleci hatası gol yedik. Hiçbir oyuncu sahada ne yapacağını bilmiyodu. Bizim bu Okandan kurtulmamız lazım. Suanda göndermeyecekler belli bari adam gibi transfer yapında oynatmak zorunda kalsın. Gelen oyuncular bişeyler yapıp şampiyon yapsın. Ben diyim Okana bırakırsak şampiyonluk gider
Dün çıkan kişi torreira olmalıydı.Cunku Sara girince pas yaptın.Davinson çıkıp lemina stoper olunca çorbaya döndü hersey yine

Onun dışında bence de fb oyun anlamında kötüydü ama mücadelesi yüksekti.Hocalari pas yaptik falan gibi sacma degerlendirmeler yapmış üstelik.O yüzden nasılki 5-0 lik bjk maçına aldanma dediysem,bu da aldanma.ama moral verdi onlara,bu kesin

İcardi bundan sonra hiçbir maçta ilk 11 oynamamalı gerekiyorsa barış santrafor oynasın icardi oynamasın
Osimhen dönsün hatta 40 milyona alınacak denen ortasaha alınsın onu keser yine oynatır bu hoca forvet olmasa bile forvet arkası falan birşeyler icat eder

Dillendirmedim ama hislerim kötüydü maç adına belliydi böyle olacağı biz çok şımardık oyuncu grubu olarak dünkü basın toplantısında belliydi icardi ve Okan hoca çok lakatitti adamların yüzü gülmedi
Taraftarda ayni kafadaydi

Hepsi bütün bunların ama takımın enerjisi direkt geciyo maçta ne olacağına dair

Takımda kimsenin kötü oynama lüksü yok bu nasıl takım yav

O zaman biz bireysel yeteneklere bakan bir ekibe muhtacız demek oluyor bu

Ne Yunus ne Sane ne Osimhen ne Lemina ne Torreira kötü oynamamalı bu nasıl sürdürülebilir ki

Kötü oynayan veya şöyle söyleyeyim düşüşte olan bir topçunu dinlendirilme lüksün de yok

takıma yedek lazım değil ilk 11 seviyesinde adam lazım kim iyi o çıkar oynar bu kadar basit,bizimkiler sanki her maç döktürüyor da yedek arıyoruz onlara apo üzülmesin sol stoper alma barış,yunus üzülmesin kanat alma yok öyle bir şey..
ayrıca 3 transfer söylentisi var neden yani yusufu postalayıp 4 transfer yapılmalı bu takıma ayrıca maestro,dennis falan değil elindekinden iyisini alacaksın

Dün çıkan kişi torreira olmalıydı.Cunku Sara girince pas yaptın.Davinson çıkıp lemina stoper olunca çorbaya döndü hersey yine

Onun dışında bence de fb oyun anlamında kötüydü ama mücadelesi yüksekti.Hocalari pas yaptik falan gibi sacma degerlendirmeler yapmış üstelik.O yüzden nasılki 5-0 lik bjk maçına aldanma dediysem,bu da aldanma.ama moral verdi onlara,bu kesin
Sergen Okan her maç aynısını yapıyo. Adamın orta saha nedir ne işe yarar hiçbir fikri yok. Maçta yaptığı tek hamle orta sahayı boşaltıp fark yemek. Sorun biz zaten yıldızların ayağına bakan bir takımız. Fener iyi değildi eyw ama ya biz?? Kararların hepsi mi yanlış olur. Sanchezi çıkarmasını anlarım. Bak ben cahil halimle biliyorum ki fener maçı orta sahada kazandı. Sen orta saha cıkarıp ofansif olanı alıyorsun. 3 lü orta sahaya dönsene madem. Ayağında top tutamıyosun. Sara Toreira İlkay yap madem. Yunus dün çıkmadı oyundan yahu bu kabul edilemez bişey. Bu adamın orta saha transferinde fikrine bakıkmamalı. Bilmiyo gerçekten bilse yapmazdı ama bilmiyo işte.

Kaan Ayhan kabul edilebilir, 1 m euro maaş alıyor 3 mevkide gerekirse koyarsın, rotasyon parçası olabilir.

Yedekte 10 m euro verdiğin adam varken başka santrafor alamazsın.
Buna yanlış bakıyoruz. Bu adam sakatlandı 10 milyon alıyor muhabbeti de bu nedenle gereksiz buluyorum. Sözleşmeyi yenilemezsin + gidersin önüne de osimhen tarzı fiziği ile iş yapabilecek makul oyuncular getirirsin.
Bunu ayrıca yaptık yaptığımızda da o adamdan da verim alamadık geçen sene. Sonra gittik daha yumuşak kamilin tekini getirdik nonoş gibi ay uy yaptı koca 4 ay.
İcardiye tekrar gelirsek sakatlanmadığı durumda dediğin doğru ama 32 yaşında çaprazı koparan bir adamdan da fizik olarak bir şey beklemek hayalcilik olurdu ve bunu da görmesi gereken kulüp görevlileriydi.
Hadi sezon başı göremediler(nasıl göz varsa) sezon ortasında da göremeyen adamlar iyi niyetli değildir onu da diyeyim yani. Osimhen sakatlansa tüm sistem değişiyor barışı o fizik konusunda fw yapıyoruz bu sefer de kanat olmuyor. E aa yani o zaman senin bir kanat forvete ihtiyacın var zaten o çıkıyor ortaya.
Bunu yapsınlar o halde.

takıma yedek lazım değil ilk 11 seviyesinde adam lazım kim iyi o çıkar oynar bu kadar basit,bizimkiler sanki her maç döktürüyor da yedek arıyoruz onlara apo üzülmesin sol stoper alma barış,yunus üzülmesin kanat alma yok öyle bir şey..
Benim anlamadigim zaten o. Mevcut 11deki iki ücünü yedek olarak düsün. Yerlerine daha iyisini al. Oldu mis gibi yedek

Normalde kulüben kötü bile olsa saha içinde düzen değiştirirsin bir şekilde reaksiyon verirsin. Hocaların görevi budur. Bizimki çomağı değişikliklerle bir sokuyor. İhtimal varsa bile gidiyo. Orta saha nedir bilmiyo adam. Maçlarda orta sahayı boşaltan teknik direktör oraya transferde istemez. Adam bilse zaten verdiğimiz bir sürü maçta orta sahayı boşaltarak fark yememize rezil olmamıza sebep olmazdı. Galatasaray da transfer hocaya bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olmalı
Ben 5 lik olduğumuz bjk ve dünkü FB maçlarına aynı gözle bakıyorum. Bizim gördüğümüzü Okan hocanin görmemesi mümkün değil. Yani biz kızıyoruz ediyoruz laf söylüyoruz da bir TD 'nin oyun taktik bilgisi hepimizi 100'e katlar. Bu yüzden bence hoca takımın ihtiyacını yönetime gösterme adına bunu bilerek yapıyor. Yönetimi hiç satmadı şimdiye kadar ama bu yolla baskı altında tutuyor transfere mecbur ediyor.

Tabi transferde hocanın başarı yüzdesi tamamen başka bir tartışma konusu...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen Okan her maç aynısını yapıyo. Adamın orta saha nedir ne işe yarar hiçbir fikri yok. Maçta yaptığı tek hamle orta sahayı boşaltıp fark yemek. Sorun biz zaten yıldızların ayağına bakan bir takımız. Fener iyi değildi eyw ama ya biz?? Kararların hepsi mi yanlış olur. Sanchezi çıkarmasını anlarım. Bak ben cahil halimle biliyorum ki fener maçı orta sahada kazandı. Sen orta saha cıkarıp ofansif olanı alıyorsun. 3 lü orta sahaya dönsene madem. Ayağında top tutamıyosun. Sara Toreira İlkay yap madem. Yunus dün çıkmadı oyundan yahu bu kabul edilemez bişey. Bu adamın orta saha transferinde fikrine bakıkmamalı. Bilmiyo gerçekten bilse yapmazdı ama bilmiyo işte.
Yunus konusunda çok haklısın.En ideali torreira sara ve ilkay

Günay, Kaan, Yusuf gibi arkadaşlara veda zamanı geldi de geçti. Bari adları esame listelerinden çıkarılsın da insanlar sayıca yeterli futbolcumuz olduğu yanılsamasından kurtulsunlar.

Bi de tabi yanılsamaya çanak tutan zerre süre verilmeyen ya da alamayan gençler var Gökdeniz Gürpüz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt