- 4 Ağustos 2009
- 90.941
- 72.278
- 5.358
Saneyi kime verdikMevcut ideal 11imiz söyle
Ugurcan
Singo sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Yunus Ilkay Baris
Osimhen
Sadece basip kosmakla olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saneyi kime verdikMevcut ideal 11imiz söyle
Ugurcan
Singo sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Yunus Ilkay Baris
Osimhen
Sadece basip kosmakla olmuyor.
Hay aklima z.. dünden kalmayim daha. Yunus out Sane in tabiSaneyi sattık mı
millet seninle genç önerdiğin için dalga geçmiyor. papağan gibi tekrarlayıp sadece sen istiyormuşsun gibi davrandığın için dalga geçiyor. Adın gibi eminim forumun büyük çoğunluğu potansiyel genç topçu istiyordur.Burasi gs 35 olmayan oyuncuyu almayiz onerenle dalga geçeriz
Rezil adamlar daha transfer nasıl yapılır onu bile bilmiyorlar. Sözleşmeli adamı kulübünden habersiz nasıl getiriyorsun ülkeye
Yok hocam bu futbolda degil sadece bir cok konuda boyle zaten. Ama buradaki başlıkta baktığınızda tanimiyor o halde bu kim lan gülme işareti vbmillet seninle genç önerdiğin için dalga geçmiyor. papağan gibi tekrarlayıp sadece sen istiyormuşsun gibi davrandığın için dalga geçiyor. Adın gibi eminim forumun büyük çoğunluğu potansiyel genç topçu istiyordur.
Eleştirilerini buradaki gariban taraftarlar yerine kendisini al hilal tdsi sanan hocana yönelttiğinde ciddiye alinirsinYok hocam bu futbolda degil sadece bir cok konuda boyle zaten. Ama buradaki başlıkta baktığınızda tanimiyor o halde bu kim lan gülme işareti vb
Griezman için abd teklifi bekliyo atletico.Griezman giderse de sortloth kalacakGriezman ı alabilme kabiliyetleri olsa 10 numara onu isteyeceğim mertens gibi 2 sene falan iyi gotürür bu sane , osimhen gibi yıldızların gemiyi yürüttüğü yerde.
Gelir ya daha geçen yaz 20 verdiler herife göndermedi mal trabzon bize sokmak istiyormuş meğer.Uurcan’a kim 20 verecek yav
Singo’dan da zarar kesin gibi o maaşla
O klasik açıklama ya oyuncuyu kötüleme işi. Çocukta potansiyel var o belli biz isleyebilecekmiyiz orası önemli.açıklamanın devamında oyuncudan bir cacık olmazdı zaten demiş. yani boşa giden bir transfer daha yusuf demir v2 hayırlı olsun
Alacak kabiliyetleri yok iste herifi ikna etmek mesele burada 2 sene götürür gemiyi yoksa osi ile, sane ile.Griezman için abd teklifi bekliyo atletico.Griezman giderse de sortloth kalacak
Böyle bir dünya yok. Tabiki transferle çözeceksin man city niye transferle çözüyor? O zaman toplayalım sokaktan 10 kişi oynasınlar taktikle.Yav her şeyi transferle mi çözücez bi de bu var
Hayvan gibi para harcandı bu sene
Dünyada bazı TD'ler var ki Osimhen'e verilecek 100 milyon euro ile ben takıma Osi yerine şu 4 oyuncuyu istiyorum da diyebilirdi
Demek o ki Osimhen'e 75 verdik diye o 75'i yok sayamayız, maaşıyla falan durum ortada, üstüne Singo Sane vs vs
Bu takım oyun anlayışıyla, bi varyasyonla da çözebilmeli derdini tasasını
10 tane oyuncu al gönder sıkıldım ben bu gönder gelsinlerden