Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Kupa kaybettik hem de yıllardır kupa alamayan takıma karşı.

Seni olağan olmayan şartlar altında döverim.

Taraftarda ayni kafadaydi

Hepsi bütün bunların ama takımın enerjisi direkt geciyo maçta ne olacağına dair
Aynen öyle yapacak bişey yok kupa maçı diye çok önemsemediler muhtemelen ama hata ettik adamlara can suyu verdik adam gibi oynayıp yenseydik umutları tamamen çöp olacaktı

Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.
Pahalı, Barış var yunus var der almazlar ama 3-4 tane çer çöpe 70-80 basarlar. Ayrıyetten sane barış ve yunustan başka ne kanat var ne 10 numara. Bunu kimse görmüyor mu

7-8 eksikli Trabzon maçını saymazsak bu sezonki 4 derbide 2 tane gol atabilmişiz onların birisi direkt defans hatası diğeri de savunmaya çarpıp gol oldu. Hala bu takım için 6 numara konuşuluyor bu takımın 10 numarası yok Mertens gittiğinden beri. Osimhen'in olağanüstü çabası olmasa CL'de de doğru düzgün gol atamazdık ve galibiyet alamazdık bunu ne zaman görecek teknik ekip acaba. Dybala, Griezmann veya Mertens tarzı bir bitirici bu takıma şart her zaman Osimhen takımı sırtlayamaz.

Pahalı, Barış var yunus var der almazlar ama 3-4 tane çer çöpe 70-80 basarlar. Ayrıyetten sane barış ve yunustan başka ne kanat var ne 10 numara. Bunu kimse görmüyor mu
Şu kupa performansından sonra üstüne 20 daha koymuştur zaten artık zor görünüyor gibi, büyük takım yapar muhtemelen.

BU laflar çok ağırr

Sert konuşmak için daha erken öyle böyle 3 yıl üst üste şampiyon oldu adam iyiyken iyi deniliyorsa kötüyken de bir nebze kredisi olmalı sezon sonuna kadar şampiyon olduk olduk olamazsak yollar ayrılır usulünce lig ortasında hoca falan gönderilmez ama eleştiriler yapılmalı sadece hoca değil yönetim ve futbolculara da bizim camiaya güllük gülistanlık yaramıyor bir diken üstünde olmaları lazım

Okan hocam yedek birakabilecegi kiralik dandik adam istiyor. Lookman Okan hocami zorlar.
Tam tersi ben okana zerre güvenmediğim için üst düzey istiyorumki o da öyle ister, çünkü normal vasat ve vasat üstü hiçbir futbolcu gurubu ile asla başarılı olamaz.

4 senedir 7 bin tane maç önü maç sonu basın toplantısı yaptı

Yazları ve sezon içi de 500 tane programa katılmıştır

Daha bir gün taktik konuştuğunu görmedim adamın

Lan bu adam daha istediği orta sahayı bile tarif edemedi orhan ulucanın yanında adam ıkınıyodu tarif edebilsin de rezil olmasın diye ona rağmen edemedi en son ceza sahasına koşu atan diyip sorudan sıyrıldı

Şunu foruma çağırın bi gelsin ya korkma gelll cevap ver sorularımıza alıştın sen tabi eski açıkçıların seni sıkıştırmayan sorularına

Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.
Lokman+10 numara Dennis-Maestro-Camara bu üçlüden birini çekip yolumuza bakmalıyız

Ben fikrimi değiştirdim parayı kanat ve 10 numaraya basmalıyız bu takıma pahalı bir orta sahaya gerek yok sara ve Torreira ikilisinden devam etmeliyiz elimizdeki en uyumlu ikili sağlamsa belki uygun maliyete bissouma tarzı biri olur leminada sadece stoper ve 6 numara yedeği olmalı

Sert konuşmak için daha erken öyle böyle 3 yıl üst üste şampiyon oldu adam iyiyken iyi deniliyorsa kötüyken de bir nebze kredisi olmalı sezon sonuna kadar şampiyon olduk olduk olamazsak yollar ayrılır usulünce lig ortasında hoca falan gönderilmez ama eleştiriler yapılmalı sadece hoca değil yönetim ve futbolculara da bizim camiaya güllük gülistanlık yaramıyor bir diken üstünde olmaları lazım
2 yıl İcardi, 1 yıl Osim yaptı şampiyon. Bu yıl da Osim sayesinde zirvede bu takım. Olmadığı zaman takımın hali ortada.

Eskiden savunurdum ama dün bardak taştı. Ben bu kepazeliği unutmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt