Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.402
- 15.017
- 2.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ders alıyomuş ama öyle demeIlk sene haric hep çok kotu bazi maclari oldu bjk 5 , prag 4 , az 4 , kiev 3 -3 , fb 0-1 vs
Ne Okan hoca ne yönetim akıllanmıyor ki yıllarca, bu maç öncesi ne düşünüyorlarsa yine aynıdır benceForumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Sistem işletecek, sistemin içinde gelişcek oyuncu bu mevcut teknik heyetle mümkün değil. Yüz milyon üzeri maliyetli elit olağan üstü oyuncu olacakki başarılı olsun okan bey. 2 sene İcardi kurtardı, geçen sene ve bu sene Osimhen. Yani Osimin olmadığı maçlarda gördük takımı.Taraftar olarak o tur oyunculara sabredemedigimiz icindir belki
Kaybedelim olabilir futbol bu bazen olur böyle şeyler, sıkıntı ruhsuzluk boşvermişlik şımarıklık, ve bu 1 değil 2 değil 3 değil, sürekli oluyor artık. Hocan yönetimin bunu kabul edebilir ama biz etmeyiz.Forumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Geçen sezonlardan belirgin bir fark da sadece derbiler değil
Geriye düştüğünde herkes dakika kaç olursa olsun daha çok oyundan düşüyor
Hatta 2-0 öndeyken yenen bir golle bile bu durum yaşanıyor
B
Of receteye bak be. 20 yilin sonubda bu recetyle hasretle bekledigimiz sampiyonluk gelir herhalde
Bu durum doymuşlukla alakalı bence. Sene sonu iyi bi yönetim, iyi bi sd ve kalite yabancı bi td ile yeniden yapılanmaya girilmeliKaybedelim olabilir futbol bu bazen olur böyle şeyler, sıkıntı ruhsuzluk boşvermişlik şımarıklık, ve bu 1 değil 2 değil 3 değil, sürekli oluyor artık. Hocan yönetimin bunu kabul edebilir ama biz etmeyiz.
Yeminle yinede beklentimden çok az tepki oldu, bana ençok koyan o oldu. Çıt yok ortada, bu ruhsuzluğa şımarıklığa kabulleniş iyi değil.Ne Okan hoca ne yönetim akıllanmıyor ki yıllarca, bu maç öncesi ne düşünüyorlarsa yine aynıdır bence
En son 22-23 yazinda iyi bir donem gecirdik zaten şasirtmıyor.Transferde yine her zamanki gibi elimizi ayağımıza dolaştırmışız. Rezil bi dönem geçiriyoruz
2 senedir kaç tane büyük maç almış bu bizim elitlerEn buyuk fark doygunluk aslinda takim kendine cok guvendigi icin iplemiyor rakibi nasil olsa bir sekil yeneriz diye
Okan hocam yedek birakabilecegi kiralik dandik adam istiyor. Lookman Okan hocami zorlar.Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.
Sadece kaybetmeyi değil hiçbir şey bilmiyor@Sadri Baykam birde hic iyi bi kaybeden değl kaybetmeyi bilmiyor. Tum o saydigim maclara bak hiç birinde tek bir tane atagimiz yok ya fark yemişizdir , yada farktan ucuz kurtulmuş. Genelinde ben hiç boyle bizimde oynayip bir seyler yapmaya calistigimiz ama kaybettigimiz mac hatirlamiyom. Oynuyorsak o gun yeniyoz zaten.
Mesele sadece kaybetmek degil bence.Tabiki kaybedicez her macini kazanmak diye bir sey zaten yok.Kötüde oynayacagiz cok normal.Bi cok insan bu hikayeyi anlatirken ilk sezon ki kopenhag macindan basliyor saymaya,Çunku bu maclardan o kadar cok yasadiki bir degil iki degil Sahada gayet duzgun bir 11 ile cikip hic birsey yapamadigimiz cok fazla mac sayadik 4 yılda bir birikmislik bence bu tepki ve buna katiliyorum.Forumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Soyle bir şey istiyorum fethiye ye karşiAnanı belleyeceğiz fethiye