Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Ne Okan hoca ne yönetim akıllanmıyor ki yıllarca, bu maç öncesi ne düşünüyorlarsa yine aynıdır bence

Taraftar olarak o tur oyunculara sabredemedigimiz icindir belki
Sistem işletecek, sistemin içinde gelişcek oyuncu bu mevcut teknik heyetle mümkün değil. Yüz milyon üzeri maliyetli elit olağan üstü oyuncu olacakki başarılı olsun okan bey. 2 sene İcardi kurtardı, geçen sene ve bu sene Osimhen. Yani Osimin olmadığı maçlarda gördük takımı.

Forumun keyfi hemen kaçıyor yav. Arada kaybedelim ne var bunda? Bu tip kayıplar transferleri de doğru yaptırır. Yani başımızdaki reklamcılara güvenmesem de
Kaybedelim olabilir futbol bu bazen olur böyle şeyler, sıkıntı ruhsuzluk boşvermişlik şımarıklık, ve bu 1 değil 2 değil 3 değil, sürekli oluyor artık. Hocan yönetimin bunu kabul edebilir ama biz etmeyiz.

Geçen sezonlardan belirgin bir fark da sadece derbiler değil

Geriye düştüğünde herkes dakika kaç olursa olsun daha çok oyundan düşüyor

Hatta 2-0 öndeyken yenen bir golle bile bu durum yaşanıyor

En buyuk fark doygunluk aslinda takim kendine cok guvendigi icin iplemiyor rakibi nasil olsa bir sekil yeneriz diye

Transferde yine her zamanki gibi elimizi ayağımıza dolaştırmışız. Rezil bi dönem geçiriyoruz

Kaybedelim olabilir futbol bu bazen olur böyle şeyler, sıkıntı ruhsuzluk boşvermişlik şımarıklık, ve bu 1 değil 2 değil 3 değil, sürekli oluyor artık. Hocan yönetimin bunu kabul edebilir ama biz etmeyiz.
Bu durum doymuşlukla alakalı bence. Sene sonu iyi bi yönetim, iyi bi sd ve kalite yabancı bi td ile yeniden yapılanmaya girilmeli

3. Bölgede iyi paslasan bir takım nezaman göreceğiz yav. Uzun toptan kafayi yiyecem. Bize hoca transfer edin

Maçtan sonra konuşmak şöyle çıksak demek sonuca göre yorumlamak oluyor.

Yunus kesik yemeyecekti tabi ki zaten o yüzden Lemina-Torreira ile başlandı.

Günay harici de herkes 11 de hemfikirdi.

Herkes fb en iyi oyuncuları da alsa hep ezik bir oyun oynayacak hep üstün olacağız girdabina kapılmıştı, en azından bu görülmüş oldu hem taraftar, hem oyuncular, hem t. ekip için.

Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.

Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.
Okan hocam yedek birakabilecegi kiralik dandik adam istiyor. Lookman Okan hocami zorlar.

@Sadri Baykam birde hic iyi bi kaybeden değl kaybetmeyi bilmiyor. Tum o saydigim maclara bak hiç birinde tek bir tane atagimiz yok ya fark yemişizdir , yada farktan ucuz kurtulmuş. Genelinde ben hiç boyle bizimde oynayip bir seyler yapmaya calistigimiz ama kaybettigimiz mac hatirlamiyom. Oynuyorsak o gun yeniyoz zaten.
Sadece kaybetmeyi değil hiçbir şey bilmiyor

Tek bildiği eline ligin üstünde milyar yuroluk kadro verilsin ben de onların gönlünü hoş tutayım onlar da ben kovulmayayım diye bireysel oynasınlar

Sen bunun üstüne inşa edersen her şeyi,ne icardiye bu ne kilo dersin ne kaanla berkanın yerine os istersin takım bireysel iş yapamadığı her maç da yenilip dönersin

Ders alıyoruz dediği şey de çocuklar inşallah bir dahaki maçı ciddiye alırlar da yenilmezler demek bi ders aldığı falan yok idmanda yine 5e2 oynatacak

Mesele sadece kaybetmek degil bence.Tabiki kaybedicez her macini kazanmak diye bir sey zaten yok.Kötüde oynayacagiz cok normal.Bi cok insan bu hikayeyi anlatirken ilk sezon ki kopenhag macindan basliyor saymaya,Çunku bu maclardan o kadar cok yasadiki bir degil iki degil Sahada gayet duzgun bir 11 ile cikip hic birsey yapamadigimiz cok fazla mac sayadik 4 yılda bir birikmislik bence bu tepki ve buna katiliyorum.

Ananı belleyeceğiz fethiye
Soyle bir şey istiyorum fethiye ye karşi
1000045441.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt