- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Bende yokOlağan şüpheli var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende yokOlağan şüpheli var mı?
Okana sende cok simardin, butcemiz bukadar. Bu paraya 3 topcu almaliyiz ona göre topcu sec diyemeyen simitcinin dukkanlari batsinSimitçiyede kızamıyorum tam
Okan fabian ruizi istiyorum diyo
Aşağısını kabul etmiyo
E psgde vermeyecek tabi verse de ya geç verecek ya da fahiş fiyata verecek
Küfürü niye simitçi yiyo ki bu durumda
Dogruda turu gecersen para giriyor kasaya o yüzden ona göre transfer yapacaklar. Ha daha sonraki turu geceriz gecemeyiz o ayri bi konu. Düsünceleri bu.Velevki gectik ve ruiz geldi. Nolacak sence rts? Bence en iyi ihtimal 1 tur daha geceriz oda cok kolay kura gelirse
Demem o ki cl de ki durumumuz transfer icin etken olmamali
Bana kalirsa 2-3 genc gelecek vadeden topcu yeterli totalde 30bonsa cözup sezon sonu temizlik yapilmali
2013 de Sneider Drogba transferlerinden sonra ciktigini dusunuyorum firsat kavramininFırsat transferi diye bir mevki yok, bu gerizekalı kavram yüzünden ne tranfer yapabiliyoruz ne kadro kurabiliyoruz. Bu lafı çıkaran kimse çıksın özür dilesin
Daha 5 saat önce asist yapti adam hangi ara kadro dıṣı kaldi?Bruno Fernandes kadro dışı, tam da sniejder lik fırsat geldi.
Hakan gelmeye dünden razı bas parayı al yapacak bişi yok, yaşı var ama en azından türk deriz. Seneye yabancı sınırında müthiş işe yarayacak
Sara ya 10 veren varsa direk gönder, fener 20ye zaten anlaşmıştı veerman ı verecek satacak yer arıyorlar direk kapılır. Tam bir box to box işte.
Şu 3 adam gelsin, tarihin en iyi orta rotasyonu olur
Lemina
Torreira
İlkay
Hakan
Veerman
Bruno Fernandes
Rts para giriyor dedigin max 5m falanDogruda turu gecersen para giriyor kasaya o yüzden ona göre transfer yapacaklar. Ha daha sonraki turu geceriz gecemeyiz o ayri bi konu. Düsünceleri bu.
Ruizden anladığımız zaten 3 güne keskin haberler düşer,gelmesi de 7-8 gunu bulurFabian Ruiz 30m + 5m bons + 7m maaş + 5m sponsorlardan
Lookman 30m + 5m bons + 5m maaş + 3m sponsorlardan
+ herhangi iki velet
derhal yarın
sıkı tutunun
domalıyoruz