Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simitçiyede kızamıyorum tam

Okan fabian ruizi istiyorum diyo
Aşağısını kabul etmiyo

E psgde vermeyecek tabi verse de ya geç verecek ya da fahiş fiyata verecek

Küfürü niye simitçi yiyo ki bu durumda
Okana sende cok simardin, butcemiz bukadar. Bu paraya 3 topcu almaliyiz ona göre topcu sec diyemeyen simitcinin dukkanlari batsin

Yanlış anons x ten, kadro dışı değilmiş.

Rafa silva bence bizde iş yapmaz dı. Daha çok kontra oynayan bjk gibi takımlarda iyi gözüküyor

Bize set oyununu bilen, her yerde gözü olan, araya yılan paslar atacak, mesafe dinlemeden patır patır vuracak

Yeni nesil snijder lazım

Ulan anlatırken şaka maka Bruno Fernandes tarif etmişim 🤣

Griezmann da olabilir bak

Velevki gectik ve ruiz geldi. Nolacak sence rts? Bence en iyi ihtimal 1 tur daha geceriz oda cok kolay kura gelirse

Demem o ki cl de ki durumumuz transfer icin etken olmamali

Bana kalirsa 2-3 genc gelecek vadeden topcu yeterli totalde 30bonsa cözup sezon sonu temizlik yapilmali
Dogruda turu gecersen para giriyor kasaya o yüzden ona göre transfer yapacaklar. Ha daha sonraki turu geceriz gecemeyiz o ayri bi konu. Düsünceleri bu.

Bruno Fernandes kadro dışı, tam da sniejder lik fırsat geldi.

Hakan gelmeye dünden razı bas parayı al yapacak bişi yok, yaşı var ama en azından türk deriz. Seneye yabancı sınırında müthiş işe yarayacak

Sara ya 10 veren varsa direk gönder, fener 20ye zaten anlaşmıştı veerman ı verecek satacak yer arıyorlar direk kapılır. Tam bir box to box işte.

Şu 3 adam gelsin, tarihin en iyi orta rotasyonu olur

Lemina
Torreira
İlkay
Hakan
Veerman
Bruno Fernandes
Daha 5 saat önce asist yapti adam hangi ara kadro dıṣı kaldi?

Hoca su açıklamayı yapınca fbliler ve ali kocun nasil gozu dönmüştü,irfancani da biz alalim diye. Mert hakan ve mesut özil varken istediler.Cunku amaç moral bozmak ve bizi zayiflatmakti.

Simdi imkan da var ne gerekiyorsa yapılsın

Iyi, kotu, dogru veya yanlis bir planiniz vardiysa uygulayin yaw. Denediler olmadi deriz en azindan. Biraz da kufrederiz. Ama bi mac kaybedince zort diye olan degistirilmez. Ki bu ne yerel ligi ne Avrupa ligini etkileyen bir mac.

Barış Alper biz de 31 tane avrupa maçında sadece 1 gol atmış..

Milli takımda da 31 maçta sadece 2 golü var..

Avrupa'da toplamda 62 maç sadece 3 gol..

Fb ve bjk ye de golü yok.Hakkini yemeyelim özellikle fb ile oynadığımız maçlarda iyi oynadığı çok maç var ama final anlarında çok sıkıntı maalesef..

Fb ve bjk maçlarını da eklersek neredeyse 80 tane maçta sadece 3 gol bir kanat oyuncusu için felaket..

Hücum verimliliği yerlerde..

Barış muhtemelen sezon sonu yolcu olur oraya skorer birini bulmamız lazım...

Strasborg a staj yapmaya davet ediyorum yöneticilerimizi sonra belki isi başkasına isi bilene devretmeyi bilirler. Kendi işlerinin onay makamı oldugunu bilirler

hayır bi de 2 yabancı kontenjanı açık
orta saha ile versatil kanattan biri genç mi alıncak fırsat transferine kontenjan bırakmak için
yoksa fırsat transferi bi tek gençse mi yapılcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt