Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.942
- 1.433
twitter'da gördüm tanımıyorum bu kişiyiBingo kim lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitter'da gördüm tanımıyorum bu kişiyiBingo kim lan
Gökhan Dinç haber alma konusunda çok kötü bizim kulüpten Haluk gittikten sonra haber alamıyor. Kavukçu edindiğim izlenime göre bu tarz şeyleri dert edip istifa düşünecek biri değil. Tam tersi kendisi öne çıkmayı seven bir tip gibi geliyor bana. Sene sonu ya yeni bir başkan ve yönetim yada en kötü Özbek kalacaksa bile yönetimin hatta AŞ'nin büyük bölümünün değişmesi şart.Gökhan Dinç: "Yakın zamanda Abdullah Kavukcu'nun yakın arkadaş çevresine 'Ben bu işten çok sıkıldım, hayatımda böyle bir baskı görmedim ve çok da rahat çalışamıyorum, ben ne yapacağımı bilmez haldeyim, istifa etmeyi bile düşünüyorum' dediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Hatta kulüpte de bunların konuşulduğu, kulüp içine kadar bu işin gittiği, Abdullah Kavukcu'nun istifayı düşünüp düşünmediğine ilişkin artık insanların koridorlarda konuştuğuna dair bilgiler de geliyor." (Spor Gecesi)
Mayista yeni yönetim sart oglu sart
Iki tane orta saha alacagiz (almaliyiz) iste biri defansif yonu daha kuvvetli olan digeri de takimin seviyesini ve kreatifligini yukari cekecek tarzda oyuncu.
En fazla hamle oyuncusu olurlarmış hem de yok yauw1 mac once kanat oyunculari trabzonun icinden gecmis 1 mac sonra ne hikmetse hepsi 11 icin yetersiz oluyor![]()
Fener bizi vini jr. ve yamal ikilisiyle mi yendi ?

Sag bekin yerine öne adam alsaydik simdi clde turu gecmistik. Yaz transferde cok söyledik.biz sağbeke 30m vermeyecektik.
Bilemem baskanla senin arandabizden geri istedigi paralara saysin, rezilliklerine saysin
Mayista secilmesin cok agir konusacagim bunun hkk.Bilemem baskanla senin aranda
Topcular butun takımlara sunuluyor, kimsenin listesi falan yok.ahahah Gouri fenere mi gidiyor lan bütün x timeline yanıyor.
o nerden çıktı. lavukların tüm listesi bizden arkadaş şaka gibi ya. her sene her dönem aynı mevzu
menajer çakması yada , 2 takıma da sunuyor hangisi fazla verirse geliyor adamlarda
Listesi bizden falan değil. Bu topçuları menajerler bize de onlara da getiriyor kim fazla verirse o alıyor. Bizim ekstra bir listemiz vs yok yani kim uğraşacak git scouting yap, izle, topçuyla görüş, kulübüyle görüş falan uzun iş.ahahah Gouri fenere mi gidiyor lan bütün x timeline yanıyor.
o nerden çıktı. lavukların tüm listesi bizden arkadaş şaka gibi ya. her sene her dönem aynı mevzu
menajer çakması yada , 2 takıma da sunuyor hangisi fazla verirse geliyor adamlarda