Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukster başkana gereksiz yükleniliyor

Bi ekstrası yok ama DÖ ve OB dururken Kavukçu'ya sallamak komik geliyor

Yanliz bjkde caktirmadan dogru oyunculara gidip 15-15 basma derdindeler. Bunlar hani iflasti

1 mac once kanat oyunculari trabzonun icinden gecmis 1 mac sonra ne hikmetse hepsi 11 icin yetersiz oluyor :)
Fener bizi vini jr. ve yamal ikilisiyle mi yendi ?

Gökhan Dinç: "Yakın zamanda Abdullah Kavukcu'nun yakın arkadaş çevresine 'Ben bu işten çok sıkıldım, hayatımda böyle bir baskı görmedim ve çok da rahat çalışamıyorum, ben ne yapacağımı bilmez haldeyim, istifa etmeyi bile düşünüyorum' dediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Hatta kulüpte de bunların konuşulduğu, kulüp içine kadar bu işin gittiği, Abdullah Kavukcu'nun istifayı düşünüp düşünmediğine ilişkin artık insanların koridorlarda konuştuğuna dair bilgiler de geliyor." (Spor Gecesi)

Mayista yeni yönetim sart oglu sart
Gökhan Dinç haber alma konusunda çok kötü bizim kulüpten Haluk gittikten sonra haber alamıyor. Kavukçu edindiğim izlenime göre bu tarz şeyleri dert edip istifa düşünecek biri değil. Tam tersi kendisi öne çıkmayı seven bir tip gibi geliyor bana. Sene sonu ya yeni bir başkan ve yönetim yada en kötü Özbek kalacaksa bile yönetimin hatta AŞ'nin büyük bölümünün değişmesi şart.

Iki tane orta saha alacagiz (almaliyiz) iste biri defansif yonu daha kuvvetli olan digeri de takimin seviyesini ve kreatifligini yukari cekecek tarzda oyuncu.

Hocanın oyun tarzında istediği bir orta sahadan sonra öncelik kanat ve on numara olmalı yedekten girecek 1 tane hücum oyuncusu yok

1 mac once kanat oyunculari trabzonun icinden gecmis 1 mac sonra ne hikmetse hepsi 11 icin yetersiz oluyor :)
Fener bizi vini jr. ve yamal ikilisiyle mi yendi ?
En fazla hamle oyuncusu olurlarmış hem de yok yauw :asd:

Bizim taraftar kadar iyiyi ve kötüyü uçlarda yaşayan kırılgan bir topluluk daha yok

Serdar Saatci birlesik araplar ligine transfer olmus. :LOL:

A. Kavukcu, Yeni Turkiye'nin yeni zenginlerinden. Normal sartlarda yedek yonetim kurulunda bile olmamasi gerekir bunun, hatipoglunun. Dursun bey' in kardesi ile baslayip her doneminde basimiza ordugu coraplardan. Gene zorla postalattiracak kendini M. Cengiz seciminde ki gibi. Be adam baskan' in en muhim 2 isi var. Biri kendinden sonra Galatasaray' a saglam finansal gelecek kurmak gorevi ( Altyapi bunun buyuk parcasi , hani nerde?)
2- Dogru insan delege etmek ve kendinden iyiyi kiskanmadan desteklemek. ( Hep capsiz adamlar. Erden Timur haric. Onu da kiskandin Dursun bey. Kotu iyiyi kovar misali. Biz unuturmuyuz?)

Adamlar bekleri mert muldur ve levent mercanla goturuyor tuhaf degil mi ? İkisi de 5 krs etmeyecek topcular ama adama ozguveni asilarsan motive edersen boyle oynar

ahahah Gouri fenere mi gidiyor lan bütün x timeline yanıyor.

o nerden çıktı. lavukların tüm listesi bizden arkadaş şaka gibi ya. her sene her dönem aynı mevzu

menajer çakması yada , 2 takıma da sunuyor hangisi fazla verirse geliyor adamlarda

tenor.gif

o nerden çıktı. lavukların tüm listesi bizden arkadaş şaka gibi ya. her sene her dönem aynı mevzu

menajer çakması yada , 2 takıma da sunuyor hangisi fazla verirse geliyor adamlarda
Topcular butun takımlara sunuluyor, kimsenin listesi falan yok.

Listesi bizden falan değil. Bu topçuları menajerler bize de onlara da getiriyor kim fazla verirse o alıyor. Bizim ekstra bir listemiz vs yok yani kim uğraşacak git scouting yap, izle, topçuyla görüş, kulübüyle görüş falan uzun iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt