Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.942
- 1.433
Erden Timur'a şovmen diyordu taraftarın yüzde 60'ı bir dönemBi ara Gardi'ye karşı cephe alan bi kitle vardı sanirim X'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'a şovmen diyordu taraftarın yüzde 60'ı bir dönemBi ara Gardi'ye karşı cephe alan bi kitle vardı sanirim X'de
Kurban olam öyle şovmeneErden Timur'a şovmen diyordu taraftarın yüzde 60'ı bir dönem
o zamanlar olcaktınız rtaş artık çok geçKurban olam öyle şovmene
...Armandoya noldu
Ben kokain ceken başkan istiyorum. Kafası güzel adam daha iyi transferler yapiyoryok mu ulan ALİ KOÇ gibi bi başkan gsmize
Cok pis küfür edecem, az kaldi.
Şu fenerdeki başkanlar bizde olsa ucl kupası kovalarız valla her sene.Ben kokain ceken başkan istiyorum. Kafası güzel adam daha iyi transferler yapiyor
Olmaz. Yusufu daha haftasonunda yedek kulübesine alacagiz. Hatta Fethiye macinda ilk 11 de bile görebiliriz kendisini. Gönderecegimiz de kendisine iletildi ama olsun.Can la beraber Yusuf'u da hediye paketine sarip gönderseydik. Sikayet etmeseler iyi..
Cok degisik hareket ediyoruz sayin adminim Gueye 6 numara Koopmeiners 8-10 oynuyor.Hicbir hazirlik yapmadan sadece paramiz var diye giris yapmisiz transfere.Koopmeiners yerine Papa Gueye alınsın daha iyi