Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok degisik hareket ediyoruz sayin adminim Gueye 6 numara Koopmeiners 8-10 oynuyor.Hicbir hazirlik yapmadan sadece paramiz var diye giris yapmisiz transfere.
Üstelik Koopmeiners yeni hocayla beraber stoper bölgesinde oynamaya başladı.

Ne yaptığımız belli değil.

Paketa Flamengoya gitmek istiyormus galiba.

Yunusun ve barışın icardiye atamadığı,o zor olmayan pasi atacak adam lazim bize hucumda
Sergen, siz futbolu basketbol mu sanıyorsunuz da her maç 100 - 90 filan mı bitiyor? Pas atmak ne kadar rahat değil mi? Hava bir de deli gibi rüzgârlı!
Dün Yamal kaç tane daha rahat pasları atamadı.
O zaman biz de Icardi hantal olmasa da araya kaçıralim diyelim veya orta sahaya gelip pas istasyonu olsun diyelim, her hızlı çıktığımızda yeni doğmuş buzağı gibi gıdım gıdım gelmesin diyelim.

Barışın pas çok daha kolaydı yunusunkine göre bence

Fotoğraf karesine göre yorum yapmak kadar aptalca bişey yok sinanla orhan çıkardı bunu da

Ulan saniyenin çeyreğinde her şey değişiyor böyle bir şey var mı

stadda da her seferinde insanlarin bu konulardaki suursuzlugu sok ediyordu. adam tepegozden mac izliyor suna nasi pas atmazsin diyor. abi sahanin icinden her yeri senin gibi gormuyor olabilir mi acaba

Gündüz'u alıp ister oynat istersen ( yersen) oynatma diyecek yönetim lazımdı.
Sergio Kerem Sara vs vs her şey de bir teknik direktöre bırakılmaz.

Aralıkta messi konuşan cimbomlulara ocakta istanbula getirilen carmandoyu dahi alamama şoku
Hep söyledim , baskan ve ekibinden hic hazetmedim. Cok negatifken son 3 sene notr e yakin olmustu benim icin son donemde eskiye dondu cok sukur. Hep beceriksiz bir ekipti hala da oyle. Ne tff basindaki sokak kabadayisina laf gecirir, ne stad degisir ne transfer becerirler bakmayin Gardi olmasa kimseyi alamazlardi. Örnek Muslera sonrasi kaleci sureci,cuesta, sag bek almak icin 2 sezon gecmesi hangisini sayayim ki

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barışın pas çok daha kolaydı yunusunkine göre bence

Fotoğraf karesine göre yorum yapmak kadar aptalca bişey yok sinanla orhan çıkardı bunu da

Ulan saniyenin çeyreğinde her şey değişiyor böyle bir şey var mı
o kararları birde nabız allahuekberken yapıyorsun.

Ya birader

Kavuk yerine kendini koy

Okan sana olursa fabian ruiz olsun git al diyo

Psg hem verme taraftarı değil,hem en az 40a verir,verse de son günler verir

Sonra beceriksiz diye sosyal medyada sana ana avrat sövüldüğünü gör

Ne alaka bana niye sövüyonuz demezmisin

Ulan git hocana önce 2 kelime et adama niye sövüyosun,niye sövdüğünü de bilmeden

Adam donnarummayı istiyor, son gün karar vereceği transferin sona kalacağı belli ,bizi tercih etmeyince de mecburen dona kalıyosun burda kavuğa niye sövüyosun ki

Diyecen ki alternatifi yok mu,ulan yok işte bekleyelim donnayı düşerse onu alalım diyor o tercih etmeyince de son gün alternatif diye portolu diego costayı istiyor o da 50 kağıt,e verir mi porto sana 5 milyona hiç vermeyince de kavuk alamadı oluyor küfür yiyor

Kavuk da ayrı bi rezalet ama sen önce gidip okanı eleştireceksin,ondan sonra git saydır kavuğa amenna

Ya birader

Kavuk yerine kendini koy

Okan sana olursa fabian ruiz olsun git al diyo

Psg hem verme taraftarı değil,hem en az 40a verir,verse de son günler verir

Sonra beceriksiz diye sosyal medyada sana ana avrat sövüldüğünü gör

Ne alaka bana niye sövüyonuz demezmisin

Ulan git hocana önce 2 kelime et adama niye sövüyosun,niye sövdüğünü de bilmeden

Adam donnarummayı istiyor, son gün karar vereceği transferin sona kalacağı belli ,bizi tercih etmeyince de mecburen dona kalıyosun burda kavuğa niye sövüyosun ki

Diyecen ki alternatifi yok mu,ulan yok işte bekleyelim donnayı düşerse onu alalım diyor o tercih etmeyince de son gün alternatif diye portolu diego costayı istiyor o da 50 kağıt,e verir mi porto sana 5 milyona hiç vermeyince de kavuk alamadı oluyor küfür yiyor

Kavuk da ayrı bi rezalet ama sen önce gidip okanı eleştireceksin,ondan sonra git saydır kavuğa amenna
Ne hocası ne kavuku yav. Bu kulübe iyi bir sportif direktör bulup transfer işini profesyonelleştirecek kişi başkandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt