- 20 Ağustos 2017
- 24.115
- 16.407
- 1.838
Salmistir Okan'in haftada iki gun idman programini gorunce.Hoca etkisi tabii ki var da bence İlkay da bitmiş ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salmistir Okan'in haftada iki gun idman programini gorunce.Hoca etkisi tabii ki var da bence İlkay da bitmiş ya.
ben nesyri ve şimanski satışı sonrası lookman transferi bekliyorum kazık falan demeden bayılacaklarifb elinde suan okadar koz var ki rezil edecek
daha kullanmadilar sasirdim

görmedimki ne zaman sormuştun hiç daha kaçırdığım olmadı aslında bildirimleriİskender abi sana bir soru sormuştum avatarınla ilgili. Niye cevap vermiyon?
Bir insanin hatalarindan ders cikarmamasi icin tabiri caizse mal olmasi lazim. Olmuyor iste, transferin sonunu bekleyerek hayirli bir is olmuyor. Bunu hala ogrenemediler. 10 tane olumsuz ornege bakmak yerine 1 tane olmusuna bakip gelecegin boyle isleyecegini dusunuyorlar. Boyle yoneticilik olmaz. Kendi sirketlerini boyle mi yonetiyorlar acaba?uA, sebo felan bile ultimatom verdiler. Halen bok beceremiyorlar. O 28. ini bilerek bekliyorlar. Yeni cuestalar gelecek alin oyuncu aldik demek icin
aynen oçılgın korsan jack'teki iskoçyalı değil mi o avatarındaki yav?
![]()
Ülkede her sey chpnin basına patladıgı gibi bizim tranafer dönemlerinde de samiyenin başına patliyor duyumcudan ne bekliyorsunuz tam olarak transfer yapmasıni vitinha falan getirmesini mi anlamiyorum ki.![]()
"Sen çok kazandın; artık yeter" dedikleri için bile isteye Galatasaray zayıf duruma düşürülüyor. Hainler!
Yönetimİstifa tagı açıldı
Renkdaşlarım rica ediyorum yüklenin bu rezilliklerden bıktık iyice