Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb elinde suan okadar koz var ki rezil edecek

daha kullanmadilar sasirdim

Ya açıkçası can armando veya x kişi çok umrumda değil

Gözümüzün önünde ada,furkan,ogulcan sans bulmuyo.ordan burdan gelen veleti mi düşünek

Ülkede her sey chpnin basına patladıgı gibi bizim tranafer dönemlerinde de samiyenin başına patliyor duyumcudan ne bekliyorsunuz tam olarak transfer yapmasıni vitinha falan getirmesini mi anlamiyorum ki. :asd:

Türk vatandaşlık pasaportunu alıp istanbula getirip 2 gün gezdirdiğimiz adamı fenere kaptırmışlar

Allah belanızı versin cidden defolun gidin

uA, sebo felan bile ultimatom verdiler. Halen bok beceremiyorlar. O 28. ini bilerek bekliyorlar. Yeni cuestalar gelecek alin oyuncu aldik demek icin
Bir insanin hatalarindan ders cikarmamasi icin tabiri caizse mal olmasi lazim. Olmuyor iste, transferin sonunu bekleyerek hayirli bir is olmuyor. Bunu hala ogrenemediler. 10 tane olumsuz ornege bakmak yerine 1 tane olmusuna bakip gelecegin boyle isleyecegini dusunuyorlar. Boyle yoneticilik olmaz. Kendi sirketlerini boyle mi yonetiyorlar acaba?

Ülkede her sey chpnin basına patladıgı gibi bizim tranafer dönemlerinde de samiyenin başına patliyor duyumcudan ne bekliyorsunuz tam olarak transfer yapmasıni vitinha falan getirmesini mi anlamiyorum ki. :asd:

Valla fenerliler haklıymış lan bunu anladım. Düşünsene 10 senedir şampiyon olamıyorsun. 10 sene ulan. Böylesine kafayı yemeleri normal yani.

Bizimkiler bi maç kaybetti diye burada milletin akli denge çöktü. 10 sene şampiyon olamadığımızı düşünsene bi, Uğur İz şey yazıyor falan 10 senedir şampiyon olamıyoruz sebebi İcardi falan.

"Sen çok kazandın; artık yeter" dedikleri için bile isteye Galatasaray zayıf duruma düşürülüyor. Hainler!

Şaka Maka para yok herhalde ifb rezilliğinden sonra illaki bir şeyler olurdu.

"Sen çok kazandın; artık yeter" dedikleri için bile isteye Galatasaray zayıf duruma düşürülüyor. Hainler!

bak bunun benzerini fener yapıyor işte
adamlar 10 sene şamp olamayınca "biz en büyük değiliz" diyemedikleri için sana suç atıyorlar.

bu kafadan çıkmak lazım. kimsenin bir şey dediği yok, karıştığı yok. yok yapıymış, yok sapıymış, yok hakemlermiş.

oynayan şampiyon olur.

Bu kavukcu denilen eleman fenere oyuncu kaptirip bizi rezil etmeye calisiyor. Bu eleman derhal görevden alinmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt