Nedim Tokuyucu
İmparator
Bitik değil ya gayet iyi durumdaGunlerdir kante ile neden ilgilenilmiyor diye ara ara düşündüm ama araplara gitti orda performansı dipte diye düşünüp bakmadım bile hiç umarım bitiktir yoksa bitirir
Bitik değil ya gayet iyi durumdaGunlerdir kante ile neden ilgilenilmiyor diye ara ara düşündüm ama araplara gitti orda performansı dipte diye düşünüp bakmadım bile hiç umarım bitiktir yoksa bitirir
Ayrılma kararı almış takımındanGunlerdir kante ile neden ilgilenilmiyor diye ara ara düşündüm ama araplara gitti orda performansı dipte diye düşünüp bakmadım bile hiç umarım bitiktir yoksa bitirir
Ben psikolojik olarak bittimCan armando fbde
Kante yarın sabah bitiyor
İkiside olur.Orta saha için mi teknik direktörlük için mi ?
bitik değil kante zor biter zatenGunlerdir kante ile neden ilgilenilmiyor diye ara ara düşündüm ama araplara gitti orda performansı dipte diye düşünüp bakmadım bile hiç umarım bitiktir yoksa bitirir
Fransa milli takımında hala yer buluyor bitik olsa kapısından sokmazlarGunlerdir kante ile neden ilgilenilmiyor diye ara ara düşündüm ama araplara gitti orda performansı dipte diye düşünüp bakmadım bile hiç umarım bitiktir yoksa bitirir
Cocugu patlatip duruyorlar. Ben olsam daha beter tag acardimSezon sonu zaten seçim varken bu niye? #Özbekgitorunsev, #SenesonuDursunuzGSistiyoruz, #ÖzbeksizSeçim gibi bir şey yapsaydı bari de bir anlamı olsaydı.

Noldu langüzel.
çabuk berkante'yi geri çağırın. :d
neden lan?samiyen tweetine atsana komple yazinolarak
sen engelli misin onda?