Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.079
- 3.473
Bize mennanın son saniye 3lüğü gibi bi mucize lazım bize trans döneminde bu yönetimle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topçular mı yedi diyonGeçen tempolu ortasaha istemiş regen modric tarzı, gerek yok demişler. Adamın kadrosu değil bu
Siz Okan Buruk'u galiba böyle çok güler yüzlü ve dostane duruyor diye biraz mazlum zannediyorsunuz galiba.
2 senedir muhabir arkadaşımdan duyduğum -ama gerçekliğini bilmediğim için hiçbir zaman burada dile getirmedim- şeyleri buraya yazsam ohoo.
acil anlat
Tesislerde futbolcuların ve antrenörlerin ebesine atlıyor diye aktarılıyor genelde.
Siz Okan Buruk'u galiba böyle çok güler yüzlü ve dostane duruyor diye biraz mazlum zannediyorsunuz galiba.
2 senedir muhabir arkadaşımdan duyduğum -ama gerçekliğini bilmediğim için hiçbir zaman burada dile getirmedim- şeyleri buraya yazsam ohoo.
Tesislerde futbolcuların ve antrenörlerin ebesine atlıyor diye aktarılıyor genelde.
acil anlat
hiç şampiyon olacağız gibi hissetmiyorum artıkBize mennanın son saniye 3lüğü gibi bi mucize lazım bize trans döneminde bu yönetimle