Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kante fransa mili takımında cok iyi maçlar çıkarıyor diyolardi da Arap liginde nasıldı acaba yaş 35 ilginç iş

Siz Okan Buruk'u galiba böyle çok güler yüzlü ve dostane duruyor diye biraz mazlum zannediyorsunuz galiba.

2 senedir muhabir arkadaşımdan duyduğum -ama gerçekliğini bilmediğim için hiçbir zaman burada dile getirmedim- şeyleri buraya yazsam ohoo.

acil anlat
Tesislerde futbolcuların ve antrenörlerin ebesine atlıyor diye aktarılıyor genelde.

Siz Okan Buruk'u galiba böyle çok güler yüzlü ve dostane duruyor diye biraz mazlum zannediyorsunuz galiba.

2 senedir muhabir arkadaşımdan duyduğum -ama gerçekliğini bilmediğim için hiçbir zaman burada dile getirmedim- şeyleri buraya yazsam ohoo.

Tesislerde futbolcuların ve antrenörlerin ebesine atlıyor diye aktarılıyor genelde.

acil anlat

İcardi ona bağırır o icardiyr bağıramaz.

Arkadaşın atmış .

Bu kadar heyecansız bir transfer sezonu hatırlamıyorum. Bitirdiniz taraftarı

Orta saha diye bir taraflarımızı yırttık burada, şikeciler anladı ama bizimkiler anlamadı.

Duvara konuşsak duvar bile şimdiye dek bir orta saha getirmişti ama bunlar hala işin ciddiyetini kavrayamadı.

Gardi'yi transfere karıştırmadiklari nasıl da belli, 17 yaşında ki çocuğun bile alamıyorlar gerçi bunlar yağmurluk bile alamadilar

Fenerbahçe siteleri can Armandoyu aldık yazıyor. Ulan simitçi ne sovuyorum sana

Lan yol al ya

İsimlerde patlayıp patlayıp hedef şaşırtmaya çalışma istifaya davet edip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt