Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada PSG'in orta sahası zaten kısır adamlar elindeki oyuncusunu niye versin? Gidip yeni birini alacaklarsa bilemem.
ruizi satarsa bir de adamların onun yerini doldurmak için alacağı oslar kim bilir kaç paradır.Baştan aşağıya mantıksız taraftar oyalama işleri başka bir şey değil.Pedri mi alabilecek oraya adamlar

Camaraya ısındım nedense hem sol kanat hemde orta saha oynaması güzel ayrıca orta sahada dribling yapan oyuncuya ihtiyaç net var.

Belli olmaz orta sahaya bi transfer yaparlarsa her şey olabilir, ne yaptıkları belli değil zaten yazın sırf ayağı kötü diye Donnarumma yı bedavadan biraz pahalıya bırakıp genç manyaklığı yapıp şövalye aldılar
öyle bir hikaye olsa olabilirdi de şuan devre arasında top 5 ligin oynayan oslerini alamazlar o yüzden satmalarının bir mantığı yok , sezon sonu olsa yine az biraz ihtimal olurdu.

Az süre almış ruiz

Gerisi beni ilgilendirmiyor ama 10 gün alır bu transfer ve güzel bitebilir bence

Üzümünü yiyin bağını sormayın size ne psgnin alacağından vereceginden

Ya tek bir geçerli sebep söyleyin inanayım !

Performansımı düştü ?
Takımdan mı kovuldu ?
Hocayla başkanla oyuncularla mı kavga etti ?
Kronikte ben mi kaçırdım ?
PSG paraya mı sıkıştı ?
Maaşı az mı geliyormuş ?
Başarısızlık mı var ?
PSG'den daha mı iddialıyız ?

Ulan tek bir geçerli sebep söyleyin inanlım, yakalım her yeri, yaş muhabbeti dönmüş, 6 yıl daha fişek gibi oynar sakatlık uğramazsa, İspanyol oyuncu sevmem ama bu nazik çıtkırıldımlardan değil, tarihimizin en önemli oyuncularından biri olur.

Fabian Ruiz’i bu sezon bütün maçlarda oynatmışlarken devre arasında PSG niye bize bırakacak acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt