Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.441
- 2.944
- 1.148
Enriqe hocam fabiana donnaruma tarifesi cekip postalarsa ancak dusuk bir ihtimal diyebiliriz.Enriqe baba yap bi kiyak be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşındaki adama bu kadar para bağlanır mı 15e falan hakanı zorlayalım daha mantıklı40 milyon zaten bonservisi![]()
Yav ne Maestro'suBen simdi arada kaldim. Sizce Maestro mu ruizmi
Enriqe bir sebep olabilir yollayin der mi belli olmaz donnarumayi dehledi adamYa tek bir geçerli sebep söyleyin inanayım !
Performansımı düştü ?
Takımdan mı kovuldu ?
Hocayla başkanla oyuncularla mı kavga etti ?
Kronikte ben mi kaçırdım ?
PSG paraya mı sıkıştı ?
Maaşı az mı geliyormuş ?
Başarısızlık mı var ?
PSG'den daha mı iddialıyız ?
Ulan tek bir geçerli sebep söyleyin inanlım, yakalım her yeri, yaş muhabbeti dönmüş, 6 yıl daha fişek gibi oynar sakatlık uğramazsa, İspanyol oyuncu sevmem ama bu nazik çıtkırıldımlardan değil, tarihimizin en önemli oyuncularından biri olur.
Sen önceki transfer dönemlerini çabuk unuttun herhaldeBir transferde resmi teklif yaparsan, is bitmeye yakindir.
yoksa bosuna RESMI teklif yapilmaz
Bu herife bağlanır 30 -3530 yaşındaki adama bu kadar para bağlanır mı 15e falan hakanı zorlayalım daha mantıklı
Hahha maestro beni daha fazla heyecanlandırıyor öyle değil mi ertem?Ben simdi arada kaldim. Sizce Maestro mu ruizmi
Enrique seneye yok. Premier lige geçiş yapacak yüksek ihtimalUmarım enrique psgye bouaddiyi kitleyip ruizi bize düşürür