Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu arada şahsi düşüncem şu;

Fenerbahçe'nin gerek attığı tvitler, gerek açıklamalar, gerek yorumlar...

Beni korkutacak tek şey ayakları yere sağlam basan açıklamalar görmek olurdu. Ama görüyoruz ki, muazzam havaya girmişler. Ve şu an kendilerini yenilmez armada falan zannediyorlar.

İsterseniz dünyanın sahibi olun, yine de havaya girmeyin, bir tane sivri sineğin sokmasıyla sıtmadan nalları dikersiniz. Bu her zaman böyle olmuştur.

Fenerbahçe önümüzdeki 3-4 maç içerisinde saçma sapan puan kaybı yaşayacak. Nisan gibi de şampiyonluktan kopacak. Bunu da buraya yazdım.
Derbide Levent'i ove ove bitiremediler, nazar degdirdiler. 1.5 ay sahalardan uzak kalacakmis :) Tabii hizli iyilestirme yontemleriyle 4 hafta olur o :P

Bu herifi chelseade cok beğeniyodum

bi tane hesap yunus o pası nasıl atamazsın diye ekran görüntüsünü alıp paylaşım yaptı sabahtan beri 50 kez önüme çıkmıştır yunus nasıl atamazsın o pası diye linç mesajları

daha 5 gün önce griezman ile fotosu konup aynısı ehi ehi diye yazanlar aynıları

yav bizden gitsin bu topçular valla kaçsınlar kurtulsunlar

fb giden maldır diyoruz da bizde bu zorbalığı kim çekmek ister ki

Menajerlerle böyle devam ederlerse malum takımın sonu gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray taraftarı asla egolu değil, başarı kavramı diğer takımlardan çok farklı. Çok bilinçli bir taraftar topluluğu var bizde. Büyük şans, fener kupa maçı yönetim, hoca ve topçular ciddiye almadı. Taraftar yine ciddiye aldı, üzüldü kırıldı. İnanılmaz denetleyici bir taraftarımız var. Gurur durmalıyız, helal olsun tüm taraftara.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitik değil ya gayet iyi durumda

Ayrılma kararı almış takımından

Euro 2024de güzel maçlar çıkarmış

1.5 senedir milli takımda cok daha az şans buluyo 11de

bitik değil kante zor biter zaten

Fransa milli takımında hala yer buluyor bitik olsa kapısından sokmazlar

Bizde bu cengaveri alalım diycem ama bu da yeni transfer olmuş biz en iyisi taylan antalyalıdan devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt