- 20 Ağustos 2017
- 24.106
- 16.398
- 1.838
Sampiyonluk gidince ne olacak onu da bi anlatin. Bu bir yarisma degil mi? Ben de sikor taraftariyim ama seneye bu yaris bir daha basliyor. Ruhu kaybetmezsek her sene yarisin icinde oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singoyu sattık miBu arada boeyin gelmeye gönlü var teklif yapsak gelir bence
Oyuncu grubumuz duygusal ve romantik bir yapıya sahip taraftar destek olmalı ben hepsinin bilendiğini düşünüyorum kalan maçlar çok farklı olacak benceSampiyonluk gidince ne olacak onu da bi anlatin. Bu bir yarisma degil mi? Ben de sikor taraftariyim ama seneye bu yaris bir daha basliyor. Ruhu kaybetmezsek her sene yarisin icinde oluruz.
6 almayıp 10 numaraya 40 bons 10 maas bruno ya mi teklif etsek ne yapsak :dYine abin akıl etti!!
Sakat abi adamSingoyu sattık mi
Düzelmedi mi bu kötürüm mu olduSakat abi adam
Singo kim?Singoyu sattık mi
Ben yazdigin kkismin hatali oldugunu belirttim. Evet, arastirmadan yazmisim demen yeterliydi. Neyse. Diri veya degil, ben orasiyla ilgilenmedim.Euro da 11 oynuyordu surekli 11 den dusmuş ise bile hala havuza cagrilmasi da diri oldugunu gosteren bi faktor.
Rakibin de 120 harcamis paradan ziyade 150 harcayip kadroyu dar tutmak bana anlamsiz geliyor yedeksiz bir takimiz.Yedek deyince ilk 11 seviyesinde oynayacak oyuncular elimizde yok onlardan bahsediyorum.150 m + harcadığın sezonda şampiyon olamazsan ben sana dalarım arkadaş
Fenerlilerin kendine bu kadar inancı yok yav![]()
Biz destek veriyoruz da onlar da kim icin oynadiklarinin farkinda olsunlar. Iki yonlu bu yol. Sevilmesini de bilecekler sovulmesini de.Oyuncu grubumuz duygusal ve romantik bir yapıya sahip taraftar destek olmalı ben hepsinin bilendiğini düşünüyorum kalan maçlar çok farklı olacak bence
VE bu 3 senedir böyle.Rakibin de 120 harcamis paradan ziyade 150 harcayip kadroyu dar tutmak bana anlamsiz geliyor yedeksiz bir takimiz.Yedek deyince ilk 11 seviyesinde oynayacak oyuncular elimizde yok onlardan bahsediyorum.
Bence gelmemeli.Kacar gibi gitmis bizden anlatilana göre ki hadi bunu yadirgamam bayern istemis sonucta.Ama geri donusu daha yuksek maasla artik sicrama hedefi kalmamis bir oyuncu olarak doner bence buraya o boeyin de bizim hatirladigimiz adam olmasina da oyle katki vermesine de imkan yok benceBu arada boeyin gelmeye gönlü var teklif yapsak gelir bence
Evet6 almayıp 10 numaraya 40 bons 10 maas bruno ya mi teklif etsek ne yapsak :d