Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonluk gidince ne olacak onu da bi anlatin. Bu bir yarisma degil mi? Ben de sikor taraftariyim ama seneye bu yaris bir daha basliyor. Ruhu kaybetmezsek her sene yarisin icinde oluruz.

Bu arada boeyin gelmeye gönlü var teklif yapsak gelir bence

Sampiyonluk gidince ne olacak onu da bi anlatin. Bu bir yarisma degil mi? Ben de sikor taraftariyim ama seneye bu yaris bir daha basliyor. Ruhu kaybetmezsek her sene yarisin icinde oluruz.
Oyuncu grubumuz duygusal ve romantik bir yapıya sahip taraftar destek olmalı ben hepsinin bilendiğini düşünüyorum kalan maçlar çok farklı olacak bence

Isin sonunda Hakan‘a 25 milyon sıkıp alacagiz gibi bir his mevcut yukardaki twitten bagimsiz

Ya ne hakanı kardeşim

Mekik dokuyan os lazım sana en son 5 yıl önce koşan hakanı napacaksın

Klasmış,elinde prime citynin mimarı ilkay var jem paul karacan gibi dolanıyor koşamadığı için hiç mi bişi bilmiyosunuz

images.webp

Oyuncu grubumuz duygusal ve romantik bir yapıya sahip taraftar destek olmalı ben hepsinin bilendiğini düşünüyorum kalan maçlar çok farklı olacak bence
Biz destek veriyoruz da onlar da kim icin oynadiklarinin farkinda olsunlar. Iki yonlu bu yol. Sevilmesini de bilecekler sovulmesini de.

Bu arada boeyin gelmeye gönlü var teklif yapsak gelir bence
Bence gelmemeli.Kacar gibi gitmis bizden anlatilana göre ki hadi bunu yadirgamam bayern istemis sonucta.Ama geri donusu daha yuksek maasla artik sicrama hedefi kalmamis bir oyuncu olarak doner bence buraya o boeyin de bizim hatirladigimiz adam olmasina da oyle katki vermesine de imkan yok bence

1 değil 2 orta saha lazım dediğimizde o var bu var küsenler olur sıkıntı çıkar diyenler şimdi 2 orta saha diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt