Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Inter idmanı yiyerek gelen 1 Çalhanoğlu ilaç olur ilaç
Mart sonu Nisan başına kadar net idare eder
Mart sonu Nisan başına kadar net idare eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan + Lookman sar pakete yolla gelsin.
Yav baba kavukcu destekçisi değilim ama aşırı tepki yazık günah
1 hafta sonra pişman olacaginiz şeyler söylemeyin
Başından beri diyorum bizim en rahat alabileceğimiz adam lookman herifin gönlü var gelmeye osimhen benim kardeşim diye geziyor adamMilano sadece ortak buluşma yeri
Hakan da olabilir ama fransa,almanya kat işin içine sen
Kanat 10 diyorlarsa lookmandir
Formayi giymiṣ. Bitmiṣ bu iṣ hayirli olsunŞampiyonluğa net olarak katkı yapacak transfer gerekli..
![]()
Bonservis çok ağa gerçekten çokBaşından beri diyorum bizim en rahat alabileceğimiz adam lookman herifin gönlü var gelmeye osimhen benim kardeşim diye geziyor adam
tamam babadır da koluna da HÜSEYİN yazdırmayıver be kardeşimŞampiyonluğa net olarak katkı yapacak transfer gerekli..
![]()
Hakan’i ben de isterim ama 4 senelik son kontrat ister. 36 yasina kadar kontrat demek bu! Bunu dusunerek sozlesme yapmak lazim. 2 sene daha prime oynar sonra dususe gecer bence.Hakan olumsuz havayı dağıtır ibreyi tekrar bize döndürür, keşke olsa
Bu yuzden transferlerde 25% basari oranimiz var zaten
Abi verilir Papa gueye mi ne haltsa 40 verecektik frattesiye 35 ciddi verilir lookman osimhen barış üçlüsü hayvan gibi güçlü bi üçlü olur değer abiBonservis çok ağa gerçekten çok
Gaz almak icin kavukcu bos haber atiyor. Bos döner
osimhenle kavga etmiyor mu bu adam surekli?Lookman geliyor allahın izniyle
Sakin ol masondaṣ. Bildigimiz ṣeyler zaten bunlarya varyaaaaaaaaaa!