- 4 Ağustos 2009
- 90.953
- 72.307
- 5.358
Hakanimiz yarım devrede 10g 10a yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baronda kolpa olmazteşhis doğrudan eğer haber gerçekse
Açıklama yapmış sonrasında osimhen benim kardeşim diye barışmışlar gelsin abi ikisi kavga etsin sahada vallaha özledim ben melo ve Sabri’nin birbirine didişmelerini takımı ateşleyecek adamlar lazım kavga kıyamet lazım kaos lazım bizeosimhenle kavga etmiyor mu bu adam surekli?
Xabi Alonso: "Acaba Galatasaray'a gitsem Targutay ne der"Hala transfer konuşuyorsunuz. Yapılacak şey belli, absürt şekilde dünyanın en iyi forvetlerinden biri bu takımda. Onun etrafında, onun oyununa uygun isimlerden bir takım oluşturulmalı. Dursun ve ekibi ihraç edilmeli.
Amma lakin ki önce Okan gönderilmeli. Xabi Alonso’ya hayır demem mesela. Almanya’da gayet iyi işler yaptı adam. Ha bir de şart koşulmalı antrenör ve kondisyon ekibi dünya çapında olmalı. Akhisar, Erzurum vs değil
Demesin abi demesin aman diyimİçimden bir ses gidip Frattesi denilen herifi alacaklar diyor.
Kendi isminden sogudugun oluyor muya varyaaaaaaaaaa!
Kadayıf oldukHakan - Torreira
F. Ruiz
Yav dostum %25 başarısı var diyorsun ben de sana gerçekleşmiş örneğini veriyorum. O gün Doue ile anlaşıldı haberini girmeyen yoktu herkes yalan söylemiyorsa öyleNerden biliyoruz böyle oldugunu? Eger yazilanlardan yola cikiyorsak bu sefer de ruiz yerine gueye istiyormus sistemine uyuyor diye. Hangi sistemse bu sistem
doya doya veda etmek için olabilir mibunlar kupa maçında bile fabianı 90 dk oynatıyor
:crushed:
Kendi isminden sogudugun oluyor mu