Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanimiz yarım devrede 10g 10a yapar

osimhenle kavga etmiyor mu bu adam surekli?
Açıklama yapmış sonrasında osimhen benim kardeşim diye barışmışlar gelsin abi ikisi kavga etsin sahada vallaha özledim ben melo ve Sabri’nin birbirine didişmelerini takımı ateşleyecek adamlar lazım kavga kıyamet lazım kaos lazım bize

Hala transfer konuşuyorsunuz. Yapılacak şey belli, absürt şekilde dünyanın en iyi forvetlerinden biri bu takımda. Onun etrafında, onun oyununa uygun isimlerden bir takım oluşturulmalı. Dursun ve ekibi ihraç edilmeli.

Amma lakin ki önce Okan gönderilmeli. Xabi Alonso’ya hayır demem mesela. Almanya’da gayet iyi işler yaptı adam. Ha bir de şart koşulmalı antrenör ve kondisyon ekibi dünya çapında olmalı. Akhisar, Erzurum vs değil
Xabi Alonso: "Acaba Galatasaray'a gitsem Targutay ne der"

Toplasan 10 tam mac suresi olmayan cocuga verilen paralara bakin. Demekki oulai de 20-25eder

bunlar kupa maçında bile fabianı 90 dk oynatıyor

:crushed:

Bu tel nasıl bir oyuncu onyekuru Rodrigez bruma hangisine yakın tarz olarak

Nerden biliyoruz böyle oldugunu? Eger yazilanlardan yola cikiyorsak bu sefer de ruiz yerine gueye istiyormus sistemine uyuyor diye. Hangi sistemse bu sistem
Yav dostum %25 başarısı var diyorsun ben de sana gerçekleşmiş örneğini veriyorum. O gün Doue ile anlaşıldı haberini girmeyen yoktu herkes yalan söylemiyorsa öyle :)

Pape Gueye konusunda sana hak veriyorum ben de yazdım aynısını, Haluk yine ortalığı karıştırmak için haber yapıyor bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt