Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın ya da sonraki gün net haberler çıkmazsa bir pr ile daha karşı karşıyayız demektir

Direnmemize rağmen çakacaklar fıratı 35 e

ismimi değiştirmeyi düşünüyorum
Bir space odasina denk geldim.Yasca buyuk olgun insanlar oldugunu tahmin ettigim en azindan konusurken oyle duruyorlardi insanlar.Ali egesel eski menajer felanmis sanirim suat atesdagli felan vardi odada.Belki taniyaniniz vardir.Neyse biraz dinledim beni ikna ettiler kolpa gibi gelmedi.Okan hocayla ilgili soyledigin şeylerde hakliymissin.O küsmesin bu darilmasin diye transfer yaptirmamis.Ayhan akman ve emre utkucan bu kontenjani bos birakamazsiniz diye uyarmış dinlememişler.Gecen devre arasida ben 3 lü oynuyacagim diye aldirmis o kadar adami sonrada vazgecmis kimsede hesap sormamış.Ne istiyorlarsa yapiyolarmis yani

Göz göre göre hatalar yapıyorlar

ama şampiyon oluyor diye yorumlarmı lan bir futbol yorumcusu yada gazeteci!

gazeteci dediğin sivri dilli olacak
başarılarını değil başarısızlıklarını anlatacak
muhalif olacak yüzüne vuracak!

siyasetden futbola aynı pislik düzen

en ufak eleştiriye tepki gelince pısıyorlar!

sen konuşacaksın ki herkes senden güven alacak!

bu tüm Galatasaray yorumcularına ve gazetecilerine

ya bak yine çıldırıyorum misal vereyim

✅ Galatasaray büyük iş yaptı bu operasyonla 100 k euro kar etti diye habermi yapar ulan yalaka ANK

böyle mesela bu ne ulan!

Bir space odasina denk geldim.Yasca buyuk olgun insanlar oldugunu tahmin ettigim en azindan konusurken oyle duruyorlardi insanlar.Ali egesel eski menajer felanmis sanirim suat atesdagli felan vardi odada.Belki taniyaniniz vardir.Neyse biraz dinledim beni ikna ettiler kolpa gibi gelmedi.Okan hocayla ilgili soyledigin şeylerde hakliymissin.O küsmesin bu darilmasin diye transfer yaptirmamis.Ayhan akman ve emre utkucan bu kontenjani bos birakamazsiniz diye uyarmış dinlememişler.Gecen devre arasida ben 3 lü oynuyacagim diye aldirmis o kadar adami sonrada vazgecmis kimsede hesap sormamış.Ne istiyorlarsa yapiyolarmis yani
Cüneyt Galamis odası mı?

Göz göre göre hatalar yapıyorlar

ama şampiyon oluyor diye yorumlarmı lan bir futbol yorumcusu yada gazeteci!

gazeteci dediğin sivri dilli olacak
başarılarını değil başarısızlıklarını anlatacak
muhalif olacak yüzüne vuracak!

siyasetden futbola aynı pislik düzen

en ufak eleştiriye tepki gelince pısıyorlar!

sen konuşacaksın ki herkes senden güven alacak!

bu tüm Galatasaray yorumcularına ve gazetecilerine

ya bak yine çıldırıyorum misal vereyim

✅ Galatasaray büyük iş yaptı bu operasyonla 100 k euro kar etti diye habermi yapar ulan yalaka ANK

böyle mesela bu ne ulan!
FACE9EC6-561D-464F-B5E5-07EB259D82AC.webp

ya arkadaşlar

psgden
interden
realden
atleticodan
bayernden
cityden

kötü topçu gelmez çok istisnadır kötü topçu çıkması özellikle bu 6 takımdan bak barcadan bile olabilir ama bunlardan kötü topçu çıkmaz

şunu öğrenin artık

Bunca tepkiyi ve yönetim zaafını Frattesi ile kapamaya çalışacaklarsa transfer yapmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt