Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.122
- 780
- 773
Ulan yeterrrrr ne fratessiymis be arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir space odasina denk geldim.Yasca buyuk olgun insanlar oldugunu tahmin ettigim en azindan konusurken oyle duruyorlardi insanlar.Ali egesel eski menajer felanmis sanirim suat atesdagli felan vardi odada.Belki taniyaniniz vardir.Neyse biraz dinledim beni ikna ettiler kolpa gibi gelmedi.Okan hocayla ilgili soyledigin şeylerde hakliymissin.O küsmesin bu darilmasin diye transfer yaptirmamis.Ayhan akman ve emre utkucan bu kontenjani bos birakamazsiniz diye uyarmış dinlememişler.Gecen devre arasida ben 3 lü oynuyacagim diye aldirmis o kadar adami sonrada vazgecmis kimsede hesap sormamış.Ne istiyorlarsa yapiyolarmis yaniismimi değiştirmeyi düşünüyorum
Cüneyt Galamis odası mı?Bir space odasina denk geldim.Yasca buyuk olgun insanlar oldugunu tahmin ettigim en azindan konusurken oyle duruyorlardi insanlar.Ali egesel eski menajer felanmis sanirim suat atesdagli felan vardi odada.Belki taniyaniniz vardir.Neyse biraz dinledim beni ikna ettiler kolpa gibi gelmedi.Okan hocayla ilgili soyledigin şeylerde hakliymissin.O küsmesin bu darilmasin diye transfer yaptirmamis.Ayhan akman ve emre utkucan bu kontenjani bos birakamazsiniz diye uyarmış dinlememişler.Gecen devre arasida ben 3 lü oynuyacagim diye aldirmis o kadar adami sonrada vazgecmis kimsede hesap sormamış.Ne istiyorlarsa yapiyolarmis yani
Su cocuk biseyler bilyo olabilirGardi ile calismama karari aldi haberleri zaten renkdas ilk basta fazla para harcama niyetleri yoktu papuc pahali olunca tepki yedikten sonra kalite oyunculara yoneldik 60-70 gidecegini bende dusunuyorum
Göz göre göre hatalar yapıyorlar
ama şampiyon oluyor diye yorumlarmı lan bir futbol yorumcusu yada gazeteci!
gazeteci dediğin sivri dilli olacak
başarılarını değil başarısızlıklarını anlatacak
muhalif olacak yüzüne vuracak!
siyasetden futbola aynı pislik düzen
en ufak eleştiriye tepki gelince pısıyorlar!
sen konuşacaksın ki herkes senden güven alacak!
bu tüm Galatasaray yorumcularına ve gazetecilerine
ya bak yine çıldırıyorum misal vereyim
Galatasaray büyük iş yaptı bu operasyonla 100 k euro kar etti diye habermi yapar ulan yalaka ANK
böyle mesela bu ne ulan!
Valla kimin odasi felan pek anladigim bir sey degil oyle birinide gormedim siz taniyormusunuz kim olduklarini kolpa olabilirmi ? Dinlerken oyleymis gibi gelmediCüneyt Galamis odası mı?
Hayır.Yine sefere çıkıp eli boş dönme challengeı mı